Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mayıs 2016, 12:36   #1
mermeritdunyasi
Keyifli~Üye
 
mermeritdunyasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Mart 2016
Mesajlar: 10
mermeritdunyasi is on a distinguished road
Puanlar: 211, Seviye: 1
Puanlar: 211, Seviye: 1 Puanlar: 211, Seviye: 1 Puanlar: 211, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart E-ticaret Sitesi Paketleri

E-ticaret sektörünün tüm dünya genelinde gelişmeye başlaması ve dünya ülkelerine bir akım olarak yayılmaya başlamasının ardından ülkemizde bu gelişmeden üzerine düşen payı almış ve bu anlamda çeşitli girişim ve yatırımlara konu olmuştur. Devasa şirketlerin çok ciddi yatırımlar yapmaya başladığı bir alan haline dönüşmesinin ardından yıldızı parlayan sektörün günümüz şartlarında önemli bir yeri ve önemi bulunmakta. İnsanların ürün ya da hizmet ihtiyaçlarını karşılayan çeşitli alışveriş sitelerinin tasarlanarak kullanıma sunulması tüketici bakımından rahatlık iken tedarikci ya da satıcı bakımından daha fazla ürün satışı anlamına gelmekte. Yani; hem alıcının hem de satıcının karlı çıktığı sektör durdurulamaz bir hızla gelişmeye devam ediyor. Ülkemizde bir anda ortaya çıkan binlerce alışveriş sitesinin müşterilerine güven vermeye başlamasıyla birlikte günlük yaşam alışverişleri de sınırlandırılmıştır. E-ticaret sitesi imkan ve olanakları güzel bir konuma ulaşmış görünüyor.


Kurumsal oluşumların sanal alışveriş sitesi ihtiyacını karşılamaya dönük faaliyetler gerçekleştiren yazılım şirketlerinin hazırlamış oldukları e-ticaret paketleri ile sektöre yön verdikleri ve çeşitli fonksiyonları alışveriş sitelerine kazandırdıkları görülüyor. Bazı yazılım şirketleri hazırladıkları alışveriş sitesi paketlerini insanların kullanımına açsalarda bazı şirketler bunları yalnızca kendi ticaretleri için tasarlamışlardır. Günümüzde hemen her yazılım şirketinin kendine has bir e-ticaret paketi bulunmakta. Sanal alışveriş sitesi talep eden müşterilerinin taleplerine de bu paketler aracılığıyla yanıt vermekte. Karşılanan her talebin yazılım şirketleri, web tasarım ajansları hizmetleri ile mümkün kılındığı görülüyor.


E-ticaret sitesi yazılımı genel anlamda sistem alt yapısını ifade eden ve sitenin barındıracağı özelliklerin hangi yazılım teknolojilerini barındırdıracağını ortaya koyan bir terim olma niteliği taşımakta. Bilcod şirketi sektörde yaptığı atılımlar ile e-ticaret alanında gelişmiş alt yapı sistemleri ortaya koymayı başararak müşteri beklentilerinin çok üstünde fonksiyonel siteleri ortaya çıkarmışlardır. Tasarlanan her nitelikten web sitesini sektöre bir yenilik kazandırdığına tanık olmaktayız. Bilcod şirketinin ortaya çıkan her yeni internet teknolojisine hızlıca adapte olarak çeşitli yazılım ve web sitelerini ortaya koyması sektörde dikkat çekmiş olacak ki son yıllarda şirketle ilgili araştırmalar yoğunlaşmış durumda. Hizmet aşamasında iletişime geçmeniz önerilir.
mermeritdunyasi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla