Konu: Agario Oyunu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mayıs 2016, 13:01   #1
lovetography
Keyifli~Üye
 
lovetography - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Nisan 2016
Mesajlar: 61
lovetography is on a distinguished road
Puanlar: 696, Seviye: 1
Puanlar: 696, Seviye: 1 Puanlar: 696, Seviye: 1 Puanlar: 696, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Agario Oyunu

Web tabanlı oyunlar arasında bulunan agar io oyunu herhangi bir kurulum gerektirmediği gibi çok hızlı bir şekilde açılıp oynamaya başlanabilen oyunlar arasında yer alıyor. Böylesi özelliklere sahip olması oyun severlerin dikkatini çekerek bu anlamda pek çok imkan tanımıştır. İnsanların boş vakitlerinde oyuna giriş yaparak oyunda kontrol ettikleri karakteri büyütme amacı taşıdıkları görülmekte.

Online ortam üzerinden oynanabilecek pek çok oyun olsa da insanların genel anlamda tercih ettiği Agario oyunu belli bir noktadan sonra insanlar alışkanlık yaparak sürekli olarak oynamalarını sağlıyor ve aylar boyu oyundan heveslerini alana kadar oyunu popüler hale getiriyor. İlk ortaya çıktığı günden bu yana popülaritesini koruyan ve dünya genelinde yüz binlerce insan tarafından oynanan oyunun genel özellikleriyle dikkat çektiğini söylemek mümkün. İnsanlara tabir yerindeyse, bağımlılık yapan oyunun ülkemizde de popüler oyunlar arasında yer aldığını söylemek mümkün.

Oyun severlerin saatler sürecek kurulumlara sahip pc oyunlarından son yıllarda soğumaya başladıkları ve bu şekilde pratik olarak açılıp saniyeler içerisinde oynanmaya başlanabilecek oyunlara yöneldiği görülüyor. Bu durumda insanların pek çok anlamda avantajlı çıktığını söylemek mümkün. Günümüz internet tabanlı oyunlarından biri bu ve çok popüler. Daha önce oynamadıysanız; oynamanızı öneririz.
lovetography isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla