Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mayıs 2016, 22:05   #1
tarkandmr
Keyifli~Üye
 
tarkandmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 26 Mart 2016
Mesajlar: 102
tarkandmr is on a distinguished road
Puanlar: 950, Seviye: 1
Puanlar: 950, Seviye: 1 Puanlar: 950, Seviye: 1 Puanlar: 950, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 67%
Etkinlik: 67% Etkinlik: 67% Etkinlik: 67%
Standart Antalya Kil Cadir Imalati

Kıl çadır ve Yörük çadırı imalatı yapan firmamızın Türkiyenin her yerine servisi vardır. Merkez ofisi antalyadadır. Ürünlerimizde metrekare sınırı yoktur istenilen her ebatta suya ve ısıya dayanıklı kıl çadır üretiyoruz. Ürünlerimizin tamamında toros dağlarındaki keçilerden elde edilen birinci sınıf hammade olan keçi kılları kullanılmaktadır.

Yörük çadırı imalatı konusunda kalite anlamında firmamız öncü bir firmadır. Firmamız imalattan satış ,yerinde montaj hızlı teslimat konusunda her türlü hizmeti vermektedir. Her türlü proje ve etkinliklerinizde tercihiniz kıl çadırı olacaksa size bir telefon kadar yakınız. Her türlü sorularınız ve kıl çadır fiyatları konusunda iletişim bölümündeki telefon numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

FİRMAMIZIN ÜRETTİĞİ KIL ÇADIRLARIN KALİTESİ NASILDIR?
Firmamızın imalatını yaptığı kıl çadır ürünlerinin hammaddesi keçi kılıdır. Kıl çadır imalatında kullandığımız keçi kılları genellikle Akdeniz bölgesindeki toros dağlarındaki Yörüklerden topladığımız birinci sınıf keçi kıllarıdır. Bu keçi kıllarının kalitesini belirleyen en önemli faktör Akdeniz ikliminin olduğu bölgede olması ve bitki örtüsünün çok çeşitli olmasındandır. Akdeniz bölgesindeki keçilerin kılları hem uzun hem daha parlaktır. Bu özelliğide kıl çadırının kalitesini belirleyen en önemli özelliğidir.

Ürünlerimizin hiç birinde keçi kılı haricinde başka bir hammadde kullanılmaz. Firmamız kıl çadırı ürerimi haricinde keçi kılı alım,satımı da yapmaktadır. Toplu alım ve satımlarda farklı fiyat uygulaması yapmaktayız. Ayrıca firmamız kıl çadır ürünlerinin imalattan satışını da yapmaktadır. İstenilen boy ve ebatlarda özel siparişle her türlü kıl çadırı ürünü üretip yerine teslimat yapmaktayız.

Kıl çadır Yörük Çadır İmalatı
Firmamız bütün modellerde kıl çadır ve yörük çadırı imalatı yapmaktadır. Türkiyenin her yerinden topladığımız keçi kıllarını imalathanemizde tek tek ayıklayıp temizlemekteyiz. Temizlenen keçi kıllarını renklere ayırmaktayız. Siyah ve beyaz renk olarak elde ettiğimiz bu kılları ip haline getiririz. Hazırlan bu kıl iplikler dokuma için hazırlanır ve düzgün bir sıraya konulur.

Elde ettiğimiz kıl iplik ürünlerini dokuma tezgahlarına dizerek dokuma aşamasına geçeriz. Çok zor şartlar altında dokunan bu kıl iplikler birleşerek dokunmuş kıl çadır kumaşı elde edilir. Hazır hale gelen kıl çadırı kumaşı istenilen modele göre dikim aşamasına geçilir. Kıl çadırı işçilikleri uzman bir ekip tarafından sırayla acele etmeden yavaş yavaş yapılır.

Kıl çadırı modeli dokunmuş kumaşın dikim aşamasında belirlenir. Elde edilen ürünler tek tek dikilerek kıl çadırı elde edilir. Kıl çadırın büyüklüğü ,şekli,uzunluğu dikim aşamasında belirlenir. Kıl çadırı aynı zamanda yörük çadır olarakta adlandırır. Genellikle, küçük direk üstü önü açık olarak kullanılan çadırlara yörük çadır adı verilir.
tarkandmr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla