Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Mayıs 2016, 14:54   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Digiturk’e Merhaba Kampanyası



Digiturk’e Merhaba Kampanyası

Digiturk, mevcut kullanıcılarına sunduğu uygun paketlerinin yanı sıra yeni abonelerine de büyük avantajlar sağlıyor. Uygun fiyata tüm seçkin kanalların bir arada olduğu bu platformdan herkesin yararlanmasını amaçlayan “Digiturk Merhaba Paketi” tüm kullanıcıların memnuniyetini kazandı.

Digiturk Merhaba Paketi Fiyatı

Digiturk Merhaba Paketi +HD ile artık herkes kolay bir şekilde Digiturk üyesi olabilecek ve abone olduğu paketler ile ekran başında eğlenceli zamanlar geçirebilecek. Sizde sunulan bu muhteşem kampanyanın keyifli anlarını yaşayabilir, abone olduğunuz paket ile izlemek istediğiniz içerikleri dilediğiniz gibi izleyebilirsiniz. Bu pakete ayda sadece 14.99 TL’den başlayan fiyatlar ile sahip olabilir.
Digiturk Merhaba Paketi’nin keyfini çıkarabilirsiniz.



Digiturk Merhaba Paketi Kampanyasına Neler Dahil?

- Lig TV Paketi Hediye: 1 ay boyunca Spor Toto Süper Lig maçlarını dilediğiniz gibi izleyecek, ekran başında heyecanlı ve keyifli dakikalar geçireceksiniz.

- Spor Extra Paketi: Hediye olarak sunulan Spor Extra Paketi ile İngiltere Premier Ligi, İspanya La Liga, Fransa Ligue 1, İtalya Serie A ligi gibi lig maçlarını Hd kalite ile izleyebileceksiniz.

- Yetişkin Paketi Hediye: Hediye yetişkin paketi ile Blue Hustler ve Playboy kanallarını dilediğiniz gibi izleyebilirsiniz.

*Üç paketi bir ay boyunca deneyimledikten sonra hoşunuza giden paketi mevcut tarifenize ekletip seçtiğiniz paket ya da paketlerden düzenli olarak yararlanabilirsiniz.

Kampanya Bilgileri

Paket İçeriği:
Turksat uydusu üzerindeki yüzlerce ulusal kanalın yanı sıra İz TV, History Channel, National Geographic Channel, Nat Geo Wild, Discovery Channel, Animal Planet ve Turkmax Gurme kanallarını izleyebilirsiniz. Merhaba Paketi’nde Giriş Paketi’nden farklı olarak Lig TV 90+1, Eurosport 1, Eurosport 2, BJK TV ve GS TV kanalları bulunmamaktadır.

Digitürk Kurulum:
Kampanya kapsamında, aktivasyon ücretsizdir; iç kurulum hizmet bedeli tek seferde 35 TL olarak DIGITURK yetkili servisine ödenir. Dış kurulum gereken durumlarda; 60’lık çanak anten ile dış kurulum hizmet bedeli tek seferde 110 TL olarak DIGITURK yetkili servisine ödenir; 90’lık çanak anten ile dış kurulum hizmet bedeli tek seferde 120 TL olarak Digiturk yetkili servisine ödenir. Kurulum hizmetine 20m kablo dahildir, belediye merkezi dışındaki kurulumlar için yol bedeli, yetkili servisimizce kurulum sırasında alınır.

Detaylı incelemek isteyenler: Digiturk'e Merhaba Kampanyası | Digiturk
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla