Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Mayıs 2016, 21:51   #1
tarkandmr
Keyifli~Üye
 
tarkandmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 26 Mart 2016
Mesajlar: 102
tarkandmr is on a distinguished road
Puanlar: 950, Seviye: 1
Puanlar: 950, Seviye: 1 Puanlar: 950, Seviye: 1 Puanlar: 950, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 67%
Etkinlik: 67% Etkinlik: 67% Etkinlik: 67%
Standart Ihlas Su Aritma Cihazlari



Kurucusu Mustafa AKYOL tarafından 1996 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Hizmetlerimiz su arıtma cihazı satışı bakımı filtre değişimi alanları kapsamındaki konularla ilgili kaliteli hizmet sunmayı hedeflemiştir. İhlas su arıtma cihazı konusunda uzman bir kadroya sahip olan firmamız, gelişen teknolojik yeniliklere araştırma ve eğitime önem vererek uyum sağlayarak bilinçli bir sorumluluk anlayışıyla hizmet vermektedir. Hizmetin müşteri üzerin de yoğunlaşmasına öncelik veren firmamız, müşteri odaklı hizmet anlayışını hedef almıştır. Su arıtma cihazı İstanbul bölgesinde hizmet vermekteyiz.

MİSYONUMUZ;
Müşterilerimizin her tür bilgiye kolay ve hızlı ulaşmalarını sağlayarak, etkin ve güvenilir hizmet sunmalarını, iş performanslarını arttırırken maliyetlerini düşürmelerini ve zamandan tasarruf etmelerini sağlamak

VİZYONUMUZ;
Bilgi yönetimi alanında etkin ve teknolojik çözümler üretmek için yenilikleri sürekli takip ederken, müşterilere beklentilerinin üzerinde hizmet ve ürün sunmak; yüksek nitelikli ve küresel standartlarda oluşturduğu kurumsal yapısı ile sektörün önde gelen kuruluşları arasında yer almak.

KALİTE POLİTİKAMIZ;
Müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun çözümü, en kaliteli işçilikle ve malzemeyle sağlayarak, işi eksiksiz, tam ve zamanında teslim etmek.
Ekip çalışmasını organizasyon kültürü olarak benimseyerek, müşterilerimize aynı takımda ortak başarıyı hedeflediğimizi hissettirmektir.
Karşılıklı güven, iyi niyet ve profesyonellik çerçevesinde uzun vadeli müşteri memnuniyetine odaklanarak her zaman daha iyiye adım atmaktır.
tarkandmr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla