Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Mayıs 2016, 17:23   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Yebsa Güvencesi ile İnternetteki Yerinizi Sağlama Alın

İnternet teknolojilerinin hayatımızın merkezi haline geldiği günümüzde, sizi en iyi yansıtan web sitesi ile internet dünyasındaki yerinizi almanız için çalışıyoruz. Bu amaçla; web hosting ve bulut santral hizmetlerimizle 365 gün aktif bir çalışma sisteminiz olması için en güncel gelişmeler ışığında hizmet vermeye devam ediyoruz.
Dijital alanlardaki yenilikleri müşterimizle de paylaşarak, aktif bir dijital kartvizit olan web sitesi, 0850’lı ücretsiz hat tahsisi, web hosting ve sunucu hizmetleri, bulut santral hizmetleri gibi dört dörtlük bir dijital sisteme sahip olmanızı sağlayacak olan hizmet paketlerimizle eksiksiz bir dijital pazarlama ve reklam yapma imkanına sahip oluyorsunuz.
Sektörünüz için özel olarak tasarlanan ve eksiksiz bir şekilde tüm dijital medya kanallarında aktif hale gelmenizi sağlayacak olan kişiye ve kuruma özel paketlerimizle, özellikle dijital dünyaya yeni adım atan kişilerin tüm ihtiyaçlarının karşılandığı bir merkez halinde hizmet veren kurumumuz, canlı destek sistemiyle de her an hizmetinizdedir.
Yebsa Size Neler Sunar?
Yebsa, uzun yıllardır medya ve reklamcılık sektöründeki deneyimini dijital alanda geliştirerek barındırma hizmetlerinin yanı sıra, şirketiniz için önemli bir detay olan 0850li hat tahsisi, telekominikasyon sistemleri, yazılım çözümleri, dinamik içerik çözümleri, e ticaret çözümleri ile müşteri memnuniyeti ve ihtiyacı odaklı hizmet vermektedir.
Danışmanlık hizmeti de veren yebsa.com, tüm telekominikasyon ve internet hizmetleri için memnuniyetinize önem vererek çalışan bir kurumdur.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla