Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Mayıs 2016, 18:17   #1
Seoptimizasyon
Keyifli~Üye
 
Seoptimizasyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Haziran 2014
Mesajlar: 603
Seoptimizasyon is on a distinguished road
Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 89%
Etkinlik: 89% Etkinlik: 89% Etkinlik: 89%
Standart Aon UC Browser vs Chrome vs Opera Browser

Sürekli açılan reklamlar, alakasız zamanda başlayan videolar ve kaplumbağa hızında ilerleyen aramalardan sıkıldıysanız ve artık cepten arama motoru kullanmak sizin için bir işkenceye dönüştüyse tek yapmanız gereken hemen play.google.com/store/apps/details?id=tr.abak.simsekTarayici indirmek. Yaşanan tüm sorunları çözmek adına geliştirilen ve kullanıcıların beklentileri gözetilerek hazırlanan Aon Tarayıcı Play Store uygulama mağazasında sizi bekliyor.
Reklam engelleyici özelliği sayesinde kota dostu olan ve internetinizi sadece sizin açmak istediğiniz sayfalar için kullanan Aon aynı zamanda diğer arama motorları ile yapılan karşılaştırmalarda da aldığı artı puanlarla öne çıkmaktadır. Adını en çok kullanılan tarayıcılar listesine şimdiden eklemeyi başaran tarayıcı UC Browser, Firefox, Chrome, Opera, Aon UC Mini Browser listesinde her geçen gün artan arama sayısı ile öne çıkmayı başarmaktadır.
Browser denilince her ne kadar akla ilk gelenler Chrome, opera, firefox gibi ünlü browserlar olsa da Aon Uc Browser, Dolphin browser, apus browser, cm browser gibi yeni nesil tarayıcılar daha ufak boyutları veya sundukları farklı özelliklerle browser pastasından her geçen gün daha fazla pay almaya devam ediyor.
Aramanızda açılan yabancı dildeki sayfaları anında yine istediğiniz dile çevirme özelliğine sahip olan uygulama yine eklenen seli arama özelliği sayesinde rakiplerinin önüne geçmeye başarmaktadır. Aon Browser UC Browser Adblock Plus Browser sizin de hayatınızı kolaylaştıracak, diğer arama motorları ile yaşadığınız tüm sıkıntıları sona erdirecektir. Şimşek hızı ile internet kullanmanızı sağlayacak, gereksiz reklamlar ile uğraşmanızı sona erdirecek olacak Aon Browser daha verimli bir şekilde internet kullanımını sizin için mümkün kılacaktır. Uygulamayı indiren kişilerin tamamının memnuniyetini dile getirdiği ve indiren sayısının her geçen gün arttığı Aon Browser sizin de vazgeçilmeziniz olmayı başaracaktır.
Seoptimizasyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla