Konu: Kepçe kulak
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Mayıs 2016, 16:01   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kepçe kulak

Sorunları olan insanlara çözüm üretmek onların işi. Kepçe kulak sorunu yaşayan insanları tedavi ederek, onlara artık olmayan özgüvenlerini geri kazandırmayı amaçlıyorlar. Bu durumdan şikayetçi olan ve hayatları için çok büyük bir engel teşkil eden bu sorunu kökünden ortadan kaldırmak isteyenlerin aramalarını bekliyorlar. Karadeniz Saç Ekim Merkezi uzman kadrosu ve yılların vermiş olduğu tecrübe ile insanlara hizmet etmek için çalışıyor. Hafta içi her gün ve Cumartesi günleri istediğiniz an merkezi ziyaret edebilirsiniz.
Web siteleri üzerinde bulunan İletişim kanallarından istediğiniz herhangi bir yol aracılığı ile iletişime geçebilirsiniz. Yaşadığınız sorun ile ilgili sorular sorabilirsiniz ve onlardan bu sorunu tedavi etmelerini gönül rahatlığı ile isteyebilirsiniz. Büyük kulak olarak tabir edilen sorunu yaşıyorsanız ilk olarak merkezden bunun tedavi yöntemini detaylı olarak size anlatmalarını isteyebilir ve ondan sonra tedavi olmak konusunda karar verebilirsiniz. Kepçe kulak fiyatları hakkında her bilgiyi size bilgi verecekler.
Olumlu yöndeki kararınız sonrasında kepçe kulak ameliyatı için sizi merkezlerine davet edecekler. Sıcak bir karşılama sonrasında size tedavi yöntemi hakkında bilgi verilecek ve işlem sırasında uzman doktorlarının sizinle ilgileneceği bilgisini size sunacaklar. İletişim kanalları üzerinden merkeze ulaşabilirsiniz. Sıkça sorulan sorulara bakarak merak ettiğiniz bilgilere göz atabilirsiniz. Hizmet ettikleri noktayı ve onlar ile nasıl iletişime geçeceğinize karar verdikten sonra kolayca gerekli işlemlerin başlamasını sağlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken onlar ile iletişime geçmektir.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla