Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mayıs 2016, 00:24   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Sivilce peelingi

Kimyasal peeling, işlemin derinlik seviyesine göre yüzeysel peeling, orta peeling ve derin peeling olmak üzere üçe ayrılır.



A) “Yüzeysel peeling” ; Stratum korneumun soyulması, daha kalın bir epidermal tabaka oluşumunun uyarılması ile deri yapısının düzeltilmesidir. Yüzeysel soymada, trikloroasetik asit (TCA) %10-25, Jessner’in solüsyonu, alfa hidroksi asit (AHA), salisilik asit ve tretinoin solüsyonu kullanılabilir. genellikle Sivilce tedavisi sivilce izleri ve sivilce çukurlarını geçirmek için kullanılır.


B) “Orta peeling” ; Papiller ve üst retiküler dermiste harabiyete yol açarak pigment değişikliklerini, hafif-orta derecedeki kırışıklıkların tedavisini de içeren fotoyaşlanma etkilerini düzeltmede ve ayrıca aktinik keratoz tedavisinde etkili olan bir yöntemdir. Büyük sivilceler, sivilce izleri ve sivilce lekeleri için kullanılır.


C) “Derin peeling” ; Epidermis, papiller ve retiküler dermiste nekroz ve inflamasyon oluşturarak şiddetli fotoyaşlanmada uygulanan etkili bir yöntemdir.



Orta ve derin kimyasal soyma işlemi için; %30-50’lik TCA, Merck Chemical’in solüsyonu ve %30’lik TCA kombinasyonu, %70’lik glikolik asit ve %15’lik TCA kombinasyonu veya %88’lik fenol kullanılabilir. Eski sivilce izleri ve büyük sivilce çukurları için kullanılmaktadır.





Sivilce Peelingi Nedir?



Sivilceler ve sivilce çukurları üzerine Tca kimyasal peeling solüsyonu sürülmesi ile cildin soyulması ve sivilcelerin, sivilce izlerinin geçirilmesi işlemidir. sivilcelerden kurtulmak isteyen herkes tarafından kullanıldığı bilinmektedir





Sivilce Peelingi nasıl yapılır?



Sivilcelerin ya da sivilce izlerinin üzerine tca kimyasal peeling damlatılır, sonrasında su ile durulanır, bir iki gün içerisinde kızarıklık oluşur ve sonrasında cilt soyulmaya başlar. Soyulan cilt sorunlu sivilceli bölgeyi de yenilemiş olur.





Sivilce peelingi nelere iyi gelir?



Sivilce Peelingi ile genellikle, sivilce tedavisi, sivilce izi silme, sivilce çukurları geçirme, sivilce lekesi silme işlemi yapılmaktadır. cildi yenilemek için derin peelingler ve Tca kimyasal peeling solüsyonlarından % 20 tca ya da % 25 tca kimyasal peeling tercih edilmektedir.



Sivilce Peelingi nereden Alınır?



Her türlü sivilce tedavisi ve sivilce izleri gidermek için tca peeling solüsyonları tercih edilmektedir. Sivilce peelingi almak istiyorsanız 0 312 666 33 75 numaralı sipariş hattından ve Sivilce Peelingi Adresinden Sivilce Peelingi siparişi verebilirsiniz. Tüm Sivilce peelinglerinde siparişler ücretsiz kargoludur.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla