Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Haziran 2016, 19:13   #1
DenizTendik
Keyifli~Üye
 
DenizTendik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2016
Mesajlar: 19
DenizTendik is on a distinguished road
Puanlar: 395, Seviye: 1
Puanlar: 395, Seviye: 1 Puanlar: 395, Seviye: 1 Puanlar: 395, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 11%
Etkinlik: 11% Etkinlik: 11% Etkinlik: 11%
Standart Çağımızın ve Geleceğin Aranan Alanı: Java ile Akıllı Telefon Programları Oluşturma

Çağımızın ve Geleceğin Aranan Alanı: Java ile Akıllı Telefon Programları Oluşturma

Cep telefonları, saat, tablet gibi aletlerin gelişimi “mobil uygulamalar” adında yeni bir yazılım sahası oluşturmuştur. Alışıldık desktop program geliştirme adımlarından çeşitli olan aşamalar
barındıran mobil programlar için en büyük problem, sahasında profesyonel mobil devoloper yokluğudur.

Java ile Mobil Programları Geliştirme

Bilginin giderek küreselleştiği bir çağda yaşıyoruz. Hızla transfer edilebilen ve mobil hale gelebilen datalar aynı zamanda farklı şekillerde karşımıza çıkmakta. Bir firmanın resmi internet sayfası durağan diyebileceğimiz datalarını paylaşabilirken mobil uygulamaları sayesinde ilgili kitlesini harekete geçirici, satın almayı isteklendirici bilgilerini mobil uygulamalar ile kullanıma sunuyor.
Taşınabilir teknolojilerinin hayatımıza süratle ve etkileyici bir şekilde girmesi ve günlük hayatın bir unsuru haline gelmesi, bu sektörün hızla gelişmesini de berabderinde getiriyor ve alakayı da devamlı kılıyor.
Mobil Uygulama Dünyası

Bugünün devamlı gelişen, dinamik mobil dünyasında akıllı telefonlar, tablet, akıllı saat ve birçok yeni teknoloji ile aplikasyon geliştirme konusunda özellikli developer gereksinimi de gelişen sektör ile aynı zamanda olarak artmakta. Android ve IOS işletim sistemi kullanan teknolojilerin ve bunların kullanıcılarının sayısındaki yükseliş dikkat çekici.
Akıllı cihaz programları teknoloji sahasında pek çok kuralın yeniden yazılmasına vesile oldu. Akıllı cihaz ve tablet kullanımı hem günlük yaşamda hem de iş yaşamında çok yüksek oranlara çıktı.
Giderek artan Mobil yazılımları dünyasında %81’lik pazar payı ile Android işletim sistemi en yüksek kullanım orana sahip.
Java ile Mobil Uygulama Geliştirme Eğitimleri
Taşınabilir aplikasyonları geliştirme yetkini olmak için iyi bir ders almak gerekmekte. Bunun için yazılım dünyasına ilgi duymak, mobil uygulamaları geliştirmek için özenli olmak oldukça önemlidir.
Veri Akademi’nin düzenlemiş olduğu; Java Dersleri zamanımızın ve ileriki dönemlerin mesleği olan Telefon aplikasyonları geliştiriciler yetiştirmektedir.
Mobil uygulama geliştirme Kursu amacı, değişime ayak uydurmak isteyen ve mobil uygulamalar geliştirmek isteyen kişilerin uzman mobil yazılımcı olarak sektöre kazandırmaktır.
Siz de IOS, Android, Windows ve diğer uygulamaları geliştirmek, çağımızın en önemli mesleklerinden birini icra etmek istiyorsanız Linkten ile iletişime geçebilir ve özgün eğitimler ile kısa sürede hayalinizdeki mesleğe sahip olabilirsiniz.
DenizTendik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla