Konu: Gul Tesisat
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Haziran 2016, 23:32   #1
tarkandmr
Keyifli~Üye
 
tarkandmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 26 Mart 2016
Mesajlar: 102
tarkandmr is on a distinguished road
Puanlar: 950, Seviye: 1
Puanlar: 950, Seviye: 1 Puanlar: 950, Seviye: 1 Puanlar: 950, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 67%
Etkinlik: 67% Etkinlik: 67% Etkinlik: 67%
Standart Gul Tesisat



Evlerin mutfak ve banyo bölümlerinde su kaçağı sorunu yaşanabilir. Özellikle mutfakta yaşanan su kaçağı sorunları kişilerin su kaçağı dışında daha birçok farklı sorun ile karşı karşıya kalmasına neden olmaktadır. Bu sorunlara örnek olarak; su kaçağı ile birlikte mutfak dolaplarında ve parkelerde çürüme meydana gelmesi verilebilir. Su kaçağı kişilerin hemen fark edebileceği bir olay değildir. Tesisatların yanlış ve kalitesiz işçilik kullanılarak döşenmesi, boruların eskimesi ve paslanması ve kişilerin yanlış kullanım sonucu giderlerden tıkanıklık oluşmasına neden olması su kaçağının oluşmasına zemin hazırlar.

Mutfaklarda yemek atıklarından ve lavaboya yağ dökülmesi gibi nedenlerden dolayı lavabo tıkanmaları oluşur. Bu tıkanmalarda zamanla su kaçaklarının oluşmasını sağlar. Oluşan su kaçaklarının çabuk fark edilmemesi ve erken müdahale edilmemesi ile mutfak dolaplarının alt kısmında ve parkelerde çürüme, kötü koku ve rutubet oluşur. Su kaçağı bulma konusunda sizlere kaliteli hizmet vermeyi kendimize amaç ediniyor, kaçak sorunu adına bizlerle irtibata geçtiğinizde, zaman kaybetmeden evlerinize geliyor ve kaçak bulunan bölgeyi en kısa sürede akıllı cihazlar ile su kaçağı tespiti yapıyoruz. Daha önceleri su kaçağının bulunduğu alanı tespit edebilmek oldukça zor ve zaman alan bir işlem olmaktaydı. Ancak günümüzde teknolojinin çok fazla ilerlemesi ve tesisat alanı adına da tesisatçıkların işlerini kolaylaştıracak birçok teknolojik cihazın tasarlanması ile birlikte su kaçağı bulma işlemi oldukça kolaylaşmıştır. Kaçak oluşan bölgenin bulunabilmesi adına öncelikle akustik ses cihazları ile borulardan geçen suların sesleri dinlenir. Boru akışında meydana gelen ses dalgaları sızıntının oluştuğu alanın kolayca bulabilmek adına önemlidir. Akustik ses cihazları ile ses dalgaları kontrol edildikte sonra, sızıntının kaynaklandığı boru kolaylıkla bulunabilir, onarılabilir veya yeni boru ile değiştirilebilir.

Kırma İşlemi Uygulamadan Su Kaçağı Bulma

Su kaçağı, kişilerin birçok sorun ile karşı karşıya kalmasına neden olur. Özellikle çok katlı apartman dairlerinde su kaçağı sorununun oluşması ile birlikte, alt kaza su sızması sorunu da yaşanır. Bundan dolayı su kaçağı sorununa mutlaka profesyonel kişiler tarafından müdahale edilmesi gerekir. Sizlere su kaçağı bulma konusunda hizmet veren firmamız kırma işlemine gerek duymadan kolaylıkla kaçak bulunan bölgeyi tespit etmekte ve sizlere kalite standartlarında hizmet vermektedir.
tarkandmr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla