Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Haziran 2016, 20:23   #1
IntelAtom
Keyifli~Üye
 
IntelAtom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 24 Temmuz 2015
Mesajlar: 295
IntelAtom is on a distinguished road
Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Dayanıklı inşaat makinaları

Web site adresi: Kucukoglumakine.com.tr
Web site konusu: Dayanıklı inşaa makinaları

Her alanda olduğu gibi inşaat alanında da belirleyici olan unsurlar vardır. İnşaat sektöründe başarının sağlanması için gerekli olan bu unsurlardan en önemlisi de makinelerdir. Teknolojinin olumlu getirilerinden etkilenen bu makineler, inşaat sektöründe kolaylık sağlayan ana etkendir. Makine sektörünün lider şirketlerinden biri olan Küçükoğlu Makine, teknolojinin makineleşme ile birleşmiş formülünü, Türkiye piyasasına dahil eden mühim bir kuruluştur. Ürünlerini, CE ve TSE gibi kalite belgeleri ile piyasaya süren bu şirket sürekli değişen ve gelişen bir grafik çizmektedir. Sektörün tam da ihtiyaç duyduğu, ileri teknolojilerle üretilen bu makinelerden biri olan perdah makinası sayesinde, şantiyelerde, çeşitli inşaat yerlerinde ve daha pek çok alanda, yüzeylerin parlatılması ve temizlenmesi işi zor olmaktan çıkmaktadır.



Zemin işleme işleri için kullanılan bu makine, akla gelebilecek her yerde yaygın olarak tercih edilmektedir. Mastarlar, zemin düzenleme çalışmaları için kullanılan önemli makinelerden biridir. Zemin düzenleme işleri, vibrasyonlu mastar sayesinde ise daha hızlı bir şekilde gerçekleştirilmekte ve zaman tasarrufu sağlanmaktadır.
Çeşitli alanlarda gerek toprak ve gerekse asfalt üzerinde gezdirilerek, malzemenin yoğunlaşmasını ve sıkılaşmasını sağlayan kompaktör makinası kendi sınıfında önemli bir makinedir. Çünkü zeminin sağlamlığı inşaat için ilk ve en önemli noktadır. Zemin düzenleme işinin yanı sıra, zeminin bozulması veya yeniden yapılandırılması gereken durumlarda asfalt kesme makinası ile temiz işler çıkarmak mümkündür. Bu makine sayesinde kontrollü bir şekilde çalışmalar yapılabilmektedir.

Ürünlerin sahip olduğu sağlamlık derecesinin, en az yaradığı iş kadar önem arz etmesi söz konusu olmaktadır. Ağır işler için kullanılan bu makinelerin kalitesi bu anlamda çok önemlidir. Örneğin bir asfalt kesme makinası yeterince dayanıklı değilse, maddi olarak ciddi kayıplara sebep olabilmektedir. Buna benzer bir durum, bir perdah makinesi için de söz konusudur.

Zemin çalışmalarının, inşaat alanlarında arz ettiği önem hayli fazladır. Bu durum bu segmentteki kompaktör makinesi gibi ürünlerin kullanımını daha da yaygınlaştırmıştır. Bu anlamda üretilen inşaat makineleri içinde teknolojik gelişmelere dikkat etmek de önem arz etmektedir. İnşaat sektörünün öncü firmaları, sınıfının en gelişmiş ürünlerini kullanmayı tercih etmektedir. Klasik bir mastar kullanmak yerine vibrasyonlu mastar tercih etmek, yeniliğe açık bir sektör anlayışını işaret etmektedir. Gelişime ve yeniliğe açık, teknolojiyi temel prensip haline getirmiş bulunan Küçükoğlu Makine, faaliyetleri ile hem inşaat sektörüne hem de Türkiye makine piyasasına katkıda bulunmuş ve halen katkıda bulunmakta olan bir şirkettir. Küçükoğlu Makine, yapmış olduğu çalışmalar sayesinde, hem şirketlerinin hem de Türk adının hamisi haline gelmiştir.

Kaynak: http://www.kucukoglumakine.com.tr
IntelAtom isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla