Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Haziran 2016, 02:18   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Barkod Numarası Nasıl Alınır?

Barkod Numarası Nasıl Alınır?

Ürünlerinizin patentini almanız için firma olarak sizlere barkod numarası almanız için yardımcı oluyoruz. Ürüne göre patent mühendislerimiz incelemeler yaparak ürüne özel olacak olan numarayı belirleyerek bu şekilde sizlere sunmaktadır. Firmamız sayesinde barkod numarası alma konusunda daha kaliteli hizmet alabilirsiniz. Acil olarak barkod numarası almak isteyenler 3 gün içinde sonuç alabilecekleri şekilde hizmetlerimizi sunuyoruz. Başvurularınızın ardından kısa sürede sonuç alarak barkod numarasına sahip olabilirsiniz.

Firma olarak 869 ile başlayan barkod numaralarını sizler için hazırlıyoruz. Ürününüz için gerekli olan barkod numarası nasıl alınır? Bilmiyorsanız bu durumda sizlerde firmamıza başvuru yapabilir ve kısa sürede sonuç alabilirsiniz. Patent mühendislerimiz bu konuda sizlere yardımcı olarak ihtiyacınız olan barkod numaralarını alarak bu şekilde firma bilgilerinin ve diğer bilgileri numara üzerinden okunmasını sağlayabilirsiniz. Barkod numaraları ile ürünün hangisi olduğunu gösterebilir ve bu şekilde ürünü tanımlatabilirsiniz. Ürünler için gerekli olan barkod numarası nereden alınır? Bilmeyenler firmamızdan hizmet alabilirler.

Acil barkod alma seçeneği ile sizlere daha hızlı sonuç almanız için yardımcı oluyoruz. Bu sayede gerektiğinde daha hızlı sonuç alarak barkod numaranızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Acil barkod için de online başvuru yapmak istediğiniz de firmamıza acilbarkodnumarasi.com olarak hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu şekilde gerekli başvuru işlemlerinin bitmesi ile incelemeleri yaparak tarafınıza uygun olan barkod numaralarını vererek bu şekilde kullanmanızı da sağlıyoruz.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla