Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Haziran 2016, 22:30   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Bir Karton Mucizesi ‘’Koli’’

Hayatınızın her alanında sizlere kolaylık sağlayan bir ürün ‘’koli.’’ Eşyalarınızı rahat bir şekilde toparlayabilmeniz, kolay bir şekilde taşıyabilmeniz için üretilmiş koliler her alanda imdadınıza yetişmektedir. Kolisiparişi.com ile her türlü koli siparişi verebilir, her türlü eşyalarını rahat bir şekilde kolileyebilir ve taşıyabilirsiniz.
Kolisiparişi.com Nedir?
Kolisiparişi.com’un en güzel özelliği farklı şekil ve boyutlarda koli üretimi yapmasıdır. İnternet sitesi üzerinden gönül rahatlığı ile koli siparişi verebilir, eşyalarınızı kolayca taşıyabilirsiniz. Kendi kolilerini kendi üreten bu site arşiv kolisi ve oluklu mukavva kutu siparişi de almaktadır.
Koliler Ne İşe Yarar?
Arşiv kolileri genellikle kitaplar, dosyalar, birikmiş kağıtlar için üretilen kolidir. Raflarda biriken ve eskiyen kitap ve dosyaları kaldırıp depolamanız için yapılmıştır. Hacim ve boyut olarak çok büyük çaplı koliler değillerdir. İçinde en fazla 5 adet klasör dosya barındırabilen ebattadır. 2 parçalı olarak üretilmiştir. Kutu ve kutu kapağından oluşur. Kolinin yanlarında ise kolileri rahatça tutabilmek için tasarlanmış delik şeklinde boşluklar vardır.
Oluklu mukavva kutular ise kolay taşınabilir özelliğe sahiptir. Genel olarak hafif malzemelerin taşınmasında kullanılır. Küçük boyutlu dikdörtgen biçimli kutulardır. En fazla olarak kıyafet siparişleri, kıyafet kargoları için kullanılmaktadırlar. Oluklu mukavva kutuların imalatı çok kolay ve hızlıdır. Firmamız seri bir şekilde ürünün üretimini gerçekleştirmektedir. Sizlerden aldığı siparişler ile kaliteli ve güvenilir ürünler üretmek için çaba göstermektedir. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
__________________
Aylık SEO çalışmaları ile rakiplerinizden önden olabilir, markanızı kitlelere tanıtabilir ve gelirinizi arttırabilirsiniz. Aylık SEO çalışmaları periyodik olarak devam etmesi durumunda kalıcı bir backlink inşası sağlar, doğal olarak kalıcı ve uzun sürede gerçekleştirilen SEO çalışmaları başarı getirir, daha fazla bilgi sahibi olmak ürün ve hizmetlerimizden yararlanmak için Dişli Medya SEO ve Web hizmetleri adresini ziyaret edebilirsiniz.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla