Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Haziran 2016, 04:41   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Barkod numara başvurusu

Barkod numara başvurusu

Her üründe ürünün fiyat ve diğer bilgilerinin alınmasını sağlayan barkod numaraları bulunur. Her ürün için bu nedenle barkod numarası alınması gerekir. Barkod numarası alacak olanlar barkod numara başvurusu için online olarak firmamıza başvuru yapabilirler. Patent mühendislerimiz tarafından yapılan incelemelere göre en hızlı şekilde sonuç alınması için çalışıyoruz. Verdiğimiz hizmetler ile her durumda daha iyi sonuç almanızı sağlamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Barkod numarasını ilk kez alacak olanlar barkod numarası nasıl alınır? Bilmediklerinden bu durumda firmamız ile görüşme yaparak detaylı bilgi alabilir ve buna göre hizmet alabilirler. Ekibimiz ile sizlere kısa süre içinde sonuç almanız için en kaliteli şekilde çalışmalar ile hizmet veriyoruz.

Bu durumda barkod numarası nereden alınır? Diyorsanız firma olarak sizlere verdiğimiz hizmetler ile sonuç alabileceğinizi söyleyebiliriz. Farklı ürün seçeneklerine göre incelemeler ile verilecek olan barkod numaralarını belirleyerek sizlere dönüş yapıyoruz.

Online başvuru yaparak firmamızdan talep de bulunarak bu şekilde de hızlı barkod numarası alabilirsiniz. Yapılacak olan incelemelerin ardından 3 gün içinde barkod numaranız hazırlanarak bu şekilde sizlere ulaştırıyoruz.

Online işlem yapmak istediğiniz de barkodnumarabasvurusu.com adresinden işlem yaparak bizlere ulaşabilirsiniz. Bu durumda verdiğiniz bilgilere göre hazırlanacak olan barkod numarası ürünün size ait olduğunu ve ürünün bilgileri için detaylara kolayca ulaşılmasını sağlar. Her üründe farklı numaralar yer alacak şekilde hazırlanır.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla