Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Haziran 2016, 16:23   #1
Torium
Keyifli~Üye
 
Torium - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 25 Nisan 2016
Mesajlar: 5
Torium is on a distinguished road
Puanlar: 118, Seviye: 1
Puanlar: 118, Seviye: 1 Puanlar: 118, Seviye: 1 Puanlar: 118, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 22%
Etkinlik: 22% Etkinlik: 22% Etkinlik: 22%
Standart Kabinetwork - Kabinet ve Network Alışveriş Siteniz



Türkiye’nin lider üretici firmaları tarafından tercih edilen online satış mağazası network ve kabinet alanında kusursuz hizmet sunuyor. Kabinet denince birçok ürünü markayı ve aksesuarlarını bulabileceğiniz kocaman online bir depo olarak düşünebilirsiniz. Patch kablol , data prizleri , data konnektörler , rack kabinet, patch panel , kabinet aydınlatmaları , kabinet prizleri gibi birçok ürüne hemen ulaşabilir kredi kartı ile yada havale/eft yöntemi sayesinde dakikalar içerisinde sipariş oluşturabilirsiniz.

Sayfanın amacı karmaşık bilişim ürünlerinin yanı sıra tek arayüz içerisinde tüm kabinet ve network ürünlerinin satışını sade ve en güncel en uygun fiyatlar ile sizlere ulaştırmaktır. Ayrıca canlı destek sayesinde site üzerinden anında destek alabilirsiniz. RJ45 konnektörler, telefon konnektörleri , rj45 boot şapka gibi ürünlerin toplu satışınında bulunduğu KabiNetwork - Kabinet ve Network Alışveriş Siteniz alanında uzman meslektaşlarına ve bayilerine ellerinde olmayan ürünleri dahi tedarik ederek ulaştırmayı başarıyor.

Cat5 Cat6 utp ve ftp konnektör fiyatları , kabinet fiyatları ve kabinet ölçüleri gibi tüm içerikleri size ulaştırarak doğru seçenekler sunuyor. Hemen alışverişe başlayabilirsiniz.

Torium isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla