Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Haziran 2016, 20:22   #1
IntelAtom
Keyifli~Üye
 
IntelAtom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 24 Temmuz 2015
Mesajlar: 295
IntelAtom is on a distinguished road
Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart İş sağlığı ve iş güvenliği

Web site adresi: Tarduosgb.com
Web site konusu: İş güvenliği iş sağlığı

İş yerlerinde iş güvenliği önemine bakıldığında çalışma esnasında gerekli tüm kontrollerin sağlanması iş yerlerinde kişilerin daha huzurlu bir ortamda çalışmasını sağladığından dolayı her bir işçiden alınan verim daha da artacaktır. Bu da işlerin daha kolay bir şekilde yürütülmesine olanak sağlayacaktır. İş güvenliği nedir diye soracak olduğumuzda, iş güvenliği, çalışma sırasında oluşacak kazaları aza indirerek çalışanların sıkıntı yaşamasının önüne geçmektedir.



İş güvenliğ ile beraber çalışma alanlarına oluşacak sorunları engellemek amacıyla sürekli hazırda bulunan doktorlarda bulunması gerekmektedir. Bu doktorlar iş yeri hekimi olarak geçmektedir. Ve oluşabilecek kazalarda işçiye müdahele ederek en kısa sürede yaraların, acil durumların onarılmasını sağlamaya çalışmaktadır.

İş güvenliği ve iş sağlığı konuları iş yerleri için büyük önem arz etmektedir. Günümüzde iş güvenliği malzemeleri içerisinde; baret, iş içni güvenliği ayakkabısı, iş güvenlik eldiveni, iş sırasında oluşacak yangını söndürmek için yangın güvenliği malzemeleri ve daha iş güvenliği hakkında ki her şeyi tarduosgb.com adresi üzerinden bulmak mümkündür.

Kaynak: Tardu Osgb | Ortak Sağlık Güvenlik Birimi
IntelAtom isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla