Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Haziran 2016, 20:59   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Metin2 Pvp Serverları


Birçok oyun severlerin artık tr serverlarından haz alamadıktan sonra başvurdukları oyunlar pvplerdir. Pvp amacı oyun sevenlerin zevkine göre tasarlanmış olmalarıdır. Rahatlıkla sitemizden birçok kendinize uygun, hiçbir bug hatası olmayan ve sitesi ile metin server tanıtımları bulabilirsiniz. Kendinize uygun oyunu seçtikten sonra, kayıt olup oyuna başlayabilirsiniz. Ayrıca birçok farklı item, exp takviyesi de oranlarına göre tarzınızı seçebilirsiniz. Kurduğunuz ekibiniz ile de lonca savaşlarına katılabilir ve seçtiğiniz oyuna göre takviyelerden faydalanabilirsiniz.
Silkroad Pvp Serverları
MMO oyunları olarak birçok tarz bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de Silkroad oyunudur. Sitemizden Silkroad pvp server tanıtımları bulabilir ve kendi kadronuzu kurup oyuna bağlanabilirsiniz. Ayrıca eğer hazır ekibiniz varsa teamspeak gibi uygulamalar kullanıyorsanız, sitemizden kendinize göre seçtiğiniz Silkroad oyunu ile kale savaşlarının keyfinizi takım arkadaşlarınız ile sürebilirsiniz.
KO Pvp Serverları
Knight online olarak birçok oyuncuya sahip olan tr serverı dışında, pvp serverlarını da araştırarak kendi tarzınıza uygun KO pvp server tanıtımları sitemizden bulabilirsiniz. İçerisinde geçen ırk savaşları tanıtımları, siteleri ve videolarına sitemizden de ulaşabilirsiniz. Bulunan ekibinizde tr ye göre sürekli kurduğunuz partiler ile sürekli savaşlara katılabilir ve rekabeti oluşturabilirsiniz. Ayrıca kolaylık ve zorluk derecesini de seçerek, ekip arkadaşlarınızla veya bireysel başlayabilirsiniz. Sitemizde birçok MMO oyun tarzları hakkında ve pvp serverları hakkında tanıtımlara erişebilir ve seçiminizi tek tek aramadan kolaylıkla yapabilirsiniz.
__________________
Aylık SEO çalışmaları ile rakiplerinizden önden olabilir, markanızı kitlelere tanıtabilir ve gelirinizi arttırabilirsiniz. Aylık SEO çalışmaları periyodik olarak devam etmesi durumunda kalıcı bir backlink inşası sağlar, doğal olarak kalıcı ve uzun sürede gerçekleştirilen SEO çalışmaları başarı getirir, daha fazla bilgi sahibi olmak ürün ve hizmetlerimizden yararlanmak için Dişli Medya SEO ve Web hizmetleri adresini ziyaret edebilirsiniz.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla