Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Haziran 2016, 05:20   #1
Seoptimizasyon
Keyifli~Üye
 
Seoptimizasyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Haziran 2014
Mesajlar: 603
Seoptimizasyon is on a distinguished road
Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 89%
Etkinlik: 89% Etkinlik: 89% Etkinlik: 89%
Standart Notebook Tamir - Teknik Servis

Alanında uzman teknik servis elemanları, koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesi ve söz verilen zamanda kesin teslim ilkesi ile çalışan dmsyazilim.com anlaşmalı laptop markaları için hizmet vermektedir. Gerek iş hayatında gerekse de günlük yaşantımızda ayrılmaz birer parçamız haline gelen notebook bilgisayarlarda meydana gelen arızaların giderilmesi konusunda hizmet veren şirketimiz bugün alanının en iyi markalarından biri olmayı başarmış durumdadır.
Yaşadığınız her tür sorun için güvenerek arayabileceğiniz bir notebook servis merkezi olması amacı ile kurduğumuz DMS Yazılım aynı zamanda yazılım konularında ve SEO çalışmalarında da hizmet vermektedir. Sizde dmsyazilim.com internet sitemizi ziyaret ederek sunduğumuz hizmetlerimizi çok daha detaylı bir şekilde inceleyerek bilgi edinebilirsiniz. Yine sitemizin iletişim bilgileri bölümünden yer alan telefon numaralarımızdan bize ulaşabileceğiniz gibi aynı zamanda notebook teknik servis talepleriniz için iletişim formu doldurarak size ulaşmamızı sağlayabilirsiniz.
Diz üstü bilgisayarınızın arızası hakkında bilgi edinmek isterseniz sizlere sunmuş olduğumuz ücretsiz arıza tespit hizmetimizden yararlanabilir ya da laptop tamir hizmetlerimiz için telefonla destek hattımızdan yararlanabilirsiniz. Aldığınız her hizmetten yüzde 100 memnun kalacağınız ve her zaman güvenerek arayabileceğiniz şirketimiz tamir hizmetleri ve yazılım konusunda sizlere sorunsuz hizmet kalitesi ile destek sağlamaktadır. İnternet sitemiz üzerinden tamir hizmeti verdiğimiz tüm marka ve modellerde inceleyebileceğiniz gibi referanslarımız hakkında da bilgi edinerek aklınızda kalan tüm soru işaretlerini giderebilirsiniz.
Seoptimizasyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla