Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Haziran 2016, 11:37   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Ürünlerde kullanılan barkod numaraları

Ürünlerde kullanılan barkod numaraları

Ürünlerde kullanılan barkod numaralarını almak isteyenler için firma olarak yıllardır hizmet veriyoruz. Ürün üretiminin ardından ürünlerde bilgi verilmesi için kullanılan barkod numarası almak istendiğinde yaptığınız başvurular ile gerekli incelemeleri yaparak bu şekilde sizlere uygun olan barkod numaralarını veriyoruz. Yeni ürün seçenekleri için aynı şekilde işlem yaparak bu şekilde yeni bir barkod numarası alabilir ve ürünün açıklama kısmında kullanabilirsiniz.

Online olarak barkod numarası nasıl alınır? Merak ediyorsanız bu durumda firmamız ile iletişime geçerek bu şekilde işlem yapabilirsiniz. Bu konu da yapılacak olan incelemeler ile ürününüzün patenti için kullanabileceğiniz barkod numarasını sizlere sunuyoruz. İşlem yapma konusunda en hızlı şekilde işlem yaptığımız için kısa süre içine istediğiniz gibi barkod numarasını alabilir ve bu şekilde kullanabilirsiniz. Barkod numarası almak isteyenler barkod numarası nereden alınır? Bilmiyorlarsa bu durumda firmamız ile çalışarak kolayca barkod numarasını alabilirsiniz. Bu konuda sizlere sunduğumuz hizmetler sayesinde sorunsuz sonuçlar almanızı sağlıyoruz.

Barkod numarasına ihtiyaç duyulması durumunda ürünün şekline ve içeriğine göre numara alınarak bu şekilde bu numaranın okutulması halinde ürüne ilişkin olan bilgilerin okunması sağlanır. Online olarak başvuru yapmak isteyenler bu durumda barkodnumarasialmak.com adresinden kolayca işlem yaparak firmamıza başvuru yapabilirler. Başvurularda yer alan bilgileriniz incelenerek bu şekilde sizlere kısa süre içinde dönüş yapılarak barkod numarasını sizlere ulaştırılarak kullanım imkânı da sunuyoruz.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla