Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Haziran 2016, 00:40   #1
lovetography
Keyifli~Üye
 
lovetography - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Nisan 2016
Mesajlar: 61
lovetography is on a distinguished road
Puanlar: 696, Seviye: 1
Puanlar: 696, Seviye: 1 Puanlar: 696, Seviye: 1 Puanlar: 696, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Ağda Makinesi ve Saç Boyası

Güzel görünmek, farklı olmak için bayanlar her türlü sıkıntıya katlanırlar. Bunlardan ağda ve saç boyama ilk sıralarda gelmektedir. Saçınızı kuaförde boyatabileceğiniz gibi kendiniz de boyayabilirsiniz. Ağdayı da kendiniz yapacağınız zamanlarda ağda makinesi kullanabilirsiniz. Kuaförde saçınızı boyayacaksanız kuaförünüz saç boyasını gerektiği biçimde hazırlayacaktır. Ancak saçınızı kendiniz boyayacaksanız bazı dikkat etmeniz gereken durumlar var. Öncelikle her markanın saç boyasını kullanmamalısınız. Zira güzel görüneyim derken sağlığınızdan da olabilirsiniz. Bu nedenle saç boyası seçerken hem kaliteli markaları kullanmalı hem de internette seçtiğiniz saç boyası ile ilgili kullanıcı yorumlarını dikkatle incelemelisiniz.

Saçınızı hangi renge boyayacağınıza karar verdikten o renk kodu ile sonra saç boyanızı seçebilirsiniz. Renk dışında markaya ve boyanın kaliteli olmasına da önem vermelisiniz.

Saç boyanızı aldıktan sonra boya paketinden çıkan oksidasyon kremi ile saç boyasını iyi bir şekilde karıştırmalısınız. Kutuyla beraber verilen bir karıştırma kabı yoksa evinizdeki uygun bir kap işinizi görecektir. Tüpteki boyayı ve kremi tamamen kabın içerisine boşaltın. Tüpte boya kalmamasına dikkat edin zira boya miktarı ve ölçüleri tam olarak hesaplanmıştır.
Daha sonra bu karışımı iyice çalkalayın ve karıştırın. Kutudan çıkan fırça ile karışımı saçlarınıza uygulayın ve kutuda belirtilen zamana kadar saçınızda karışımı bekletin. Daha sonra saçlarınızı yıkayarak yeni saç renginize kavuşabilirsiniz.
lovetography isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla