Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Haziran 2016, 19:33   #1
lovetography
Keyifli~Üye
 
lovetography - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Nisan 2016
Mesajlar: 61
lovetography is on a distinguished road
Puanlar: 696, Seviye: 1
Puanlar: 696, Seviye: 1 Puanlar: 696, Seviye: 1 Puanlar: 696, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Canlı Maç Yayınları

İnternet hızında artış yaşanmasıyla birlikte sporseverler internet üzerinden maçları izlemek için arayışa girmiştir. Bu konuda sizlere en iyi hizmeti sunan sayfamız, maç izle tarzında hizmet veren siteler arasında ön plana çıkmayı başarmıştır. Bu konuda hizmet veren sayfaların aksine karışık yapısı olmayan ve kullanım kolaylığını ilke edinen sayfamızda, aradığınız müsabakayı kolayca bulabileceksiniz.

Takip ettiğiniz spor dalından herhangi bir maçın ya da desteklediğiniz takımın canlı maç yayınları konusunda en hızlı hizmeti sunan sayfamızda yayınlar sürekli güncellenmektedir. Dinamik kadrosuyla her internet hızına uygun olan yayını sunan sayfamızda keyifli bir şekilde zaman geçireceksiniz. Tüm bu imkanlara üyelik zorunluluğu olmadan ya da ücret ödemeden sahip olabileceksiniz.

Maç yayınları konusunda en fazla sorun donma konusunda yaşanmaktadır. Maçın en heyecanlı yerinde görüntünün donması önemli bir sıkıntıdır. Sayfamızda donma sorunu yaşamadan maçları takip edebileceksiniz. Tam ekran ve kaliteli görüntü sayesinde televizyon kalitesinde yayınları izleyebilirsiniz. Sayfamız siz sporseverlere daha iyi hizmet sunabilmek için sürekli olarak gelişimini sürdürmektedir.
lovetography isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla