Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Haziran 2016, 06:35   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Sesli Sohbet Yeri



Sesli Sohbet Yeri

Zaman geliştikçe insanlar sosyal ortamlara daha fazla yönelmektedirler. Normal hayatlarında paylaşamadıkları bazı duyguları internet ortamında rahatlıkla yaşayabilmektedirler. Bu nedenledir ki internet sağlayıcılar tarafından birçok seçenek kullanıcılar için mevcut hale getirilmiştir. Bunlardan en yenisi de: www.sesliolsun.com.

Bu yepyeni sesli sohbet sitesinde harika arkadaşlıklar kurabilir, belki de kalbinizi fethedecek biriyle tanışabilirsiniz.

İnsanlar artık işlerinden veya zaman bulamadıklarından dolayı, uzaklardaki kişilerle iletişim halinde olamayabiliyorlar. Bu sesli siteler sayesinde artık uzaklar çok daha yakın.

Eskiden kullanıcılar sadece bilgisayar kanalıyla bu muhteşem sesli dünya avantajlarından faydalanabiliyorken, şimdi artık isterlerse tabletlerinden ve hatta akıllı telefonlarından bile giriş yapıp istedikleri kişiyle anında iletişim kurabiliyorlar. Bu sayede daha sosyal ve aktif bir hayata sahip olurken, teknolojinin bu fırsatlarından yeni insanlar tanıyarak faydalanabiliyorlar.

Sesli sohbet sitelerinde isterseniz uzaktaki bir tanıdığınızla, isterseniz de hiç tanımadığınız yepyeni bir arkadaşla tamamen ücretsiz bir şekilde görüşme yapabilirsiniz. İsterseniz hem sesli hem de yazarak veya isterseniz işin içine bir de görüntü katarak sevdiğiniz kişileri yanınızda gibi hissedebilirsiniz. Ve hatta sitemizin en muhteşem özelliği de ses ve görüntünün yanında fotoğraf da gönderebiliyor olmanızdır.

İster yurt içi ister yurt dışı olsun, tamamen ücretsiz ve yeni bu sistemden yararlanmak istiyorsanız sitemizi mutlaka ziyaret edin. Siz de sevdiklerinizle sesli sohbet imkânı bulun veya yeni arkadaşlıklar edinin. Seçim sizin.

sesliolsun.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla