Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Haziran 2016, 14:37   #1
prg_y
Keyifli~Üye
 
prg_y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 08 Mart 2015
Mesajlar: 114
prg_y is on a distinguished road
Puanlar: 1.535, Seviye: 1
Puanlar: 1.535, Seviye: 1 Puanlar: 1.535, Seviye: 1 Puanlar: 1.535, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 67%
Etkinlik: 67% Etkinlik: 67% Etkinlik: 67%
Standart İstanbul´un Her Noktasına Çilingir Servisi

İstanbul'un Her Noktasına Çilingir Servisi

Güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla sektörün sıklıkla tercih edilen çilingir servislerinden olan Cadde Anahtar, İstanbul'un Anadolu yakasına kesintisiz hizmet sunuyor.



Kilit problemlerinizi sorunsuz ve en kısa sürede çözüme kavuşturmak istiyor olabilirsiniz, evinizin herhangi bir odasında çocuğunuz kilitli kalmış olabilir veya aceleyle evden çıkarken iş yerinizin anahtarını unutmuş olabilirsiniz. Bu ve benzeri durumlar ile insan hayatında mutlaka karşılaşılmaktadır. Önemli olan tam da bu noktada evinizi emanet edeceğiniz insanların son derece güvenilir olup olmadıklarıdır. Cadde Anahtar, uzun yıllardır bu sektörde yer alan ve her türlü kapıyı açmakta uzman olan kadrosuyla çilingir ihtiyacı olan herkese yardımcı olmaktadır.

Acil Çilingir Hizmeti İçin Doğru Adres

Uzun yıllardır bu sektörde hizmet veren, çilingir hizmetiyle ilgili teknolojik gelişmeleri günü gününe takip eden firma, her marka kilit ve anahtar sistemlerinin; satış, tamir, çilingir, çoğaltma ve yedekleme işlerini yapan ender firmalardan bir tanesidir. Cadde Anahtar'ın sunduğu hizmetler arasında; çelik kasa, araba kapısı açma, çift tuzaklı kilit, levye savar, oto kumanda ve garaj kumandası gibi birçok servis yer almaktadır. Tüm bu profesyonellik ve teknolojik donanım gerektiren işler, Cadde Anahtar tarafından büyük bir titizlikle gerçekleştiriliyor. Aynı zamanda firma, sektördeki rakiplerine oranla oldukça uygun olan fiyatlarıyla da tercih sebebi oluyor. Eğer İstanbul Anadolu yakasında Maltepe semtinde yaşıyorsanız ve herhangi bir kilit problemiyle karşı karşıya kaldıysanız Cadde Anahtar Maltepe Çilingir servisi ile çalışarak güvenilir ve kaliteli hizmetle tanışabilirsiniz.

Çilingir Hizmetinde kalite ve Güvenin Adı!

Cadde Anahtar, tecrübeli ekibi ile sorunlarınızı en kısa sürede çözüme kavuşturmayı hedeflemektedir. İstanbul'un Anadolu yakasındaki tüm semtlere 7/24 hizmet veren firma, Kartal Çilingir, Ataşehir Çilingir, Kadıköy Çilingir, Üsküdar Çilingir ve Maltepe Çilingir hizmetleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Firma, yeniliklerin takipçisi olan yeni üretilen kapı kilitlerini kolaylıkla açabiliyor. Çilingir Servis Fiyatları ile rakiplerine göre daha ekonomik çözümler sunan Cadde Anahtar, müşteri memnuniyeti odaklı misyonu ve kişiye özel olarak sunduğu çözümlerle rakiplerinden hep bir adım önde yer almaktadır.
prg_y isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla