Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Haziran 2016, 19:04   #1
IntelAtom
Keyifli~Üye
 
IntelAtom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 24 Temmuz 2015
Mesajlar: 295
IntelAtom is on a distinguished road
Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Tesbih alışveriş sitesi

Web site adresi: Tesbihhome.com
Web site konusu: Tesbih alışveriş sitesi

Tesbih, çeşitli sayma işlemlerinin uygulandığı bir ip üzerine ard arda taşların belli bir düzenle dizilmesiyle oluşturulmuş halkaya denir. Tesbih halk arasında üç çeşitte bilinir. Namaz tesbihi, duvara asılan büyük süs tesbihi, stres atmak amacıyla ya da aksesuar amaçlı elde kullanılan tesbih şeklindedir. Tesbih kimine göre bir sanat, kimine göre tesbih sallamaktır. Tesbihler genel olarak 11, 33 ve 99 taşlıdır. Tesbihlerin müslümanlara budistlerden geçtiği rivayetler arasındadır. Budistler 108 taneli olan tesbih kullanmışlardır. Bizim ülkemizde ve müslüman ülkelerde tesbih üreticileri tesbihleri 11, 33 ve 99 taşlı olarak üretmekteler.



Tesbihler yapısal olarak farklı renk, farklı taşlardan, ağaçlardan üretilmiş olabilir. Herkes kendi zevkine hitap ettiğini düşündüğü tesbih modelleri tercih etmektedir. En çok bilinen tesbih modelleri oltu taşı tesbih, hayvansal tesbihler, ağaç tesbihler ve kehribar tesbihlerdir. Tesbih insanlarımız için eline yakışır olmalı, eline aldığında kişi tuttuğu tesbihten hoşnut olmalıdır.

Tesbih nereden satın alınır? Tesbih alışveriş sitesi

Tesbih nereden satın alınır? Sorusunun birçok cevabı olabilir. İnternetten tesbih alabilmek için birçok site, birçok facebook instagram sayfası mevcuttur. Fakat bu sayfaların birçoğu güvensiz olabiliyor. Sizlere güvenilir tesbih satış siteleri arasında yer alan, ucuz ve kaliteli tesbih satın alabileceğiniz tesbihhome.com 'u öneririz. Ağaç tesbih, oltu taşı tesbih, kehribar tesbih gibi tesbih arayışlarınız için, en yeni tesbih modelleri, en popüler tesbih modellerini Türkiye'nin en iyi tesbih satış siteleri içerisinde yer alan bu siteden bulabilirsiniz.

Kaynak: www.tesbihhome.com
IntelAtom isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla