Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Haziran 2016, 21:28   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Ingilizce özel ders



İngilizce özel ders olarak istanbul kadıköy'de hizmet vermekteyiz. Derslerimiz daha çok ingilizce konuşma dersi şeklinde geçmektedir ancak başlangıç seviyesinde olan öğrencilerimiz de mevcuttur.
Öğretmenlerimiz derslerimizi kadıköy, bağdat caddesi, caddebostan, feneryolu, erenköy, sudiye, şaşkınbakkal, bostancı gibi semtlerde bulunan cafe'lerde yapmakta ve dış ortamda dersler çok daha keyifli geçmektedir.
Siz de eğer orta veya orta düzeye yakın ingilizce biliyorsanız dilinizi çok çok daha geliştirmek için bizim öğrencimiz olabilirsiniz.
İngilizce özel öğretmen arayışında iseniz size hem national ingiliz öğretmen hem de türk ingilizce öğretmeni sunabiliriz.
Ekibimizde orjinal ingilizce öğretmeni, celta sertifikalı ingilizce öğretmeni de bulunmaktadır..
Günümüzde çoğumuz dil öğrenmek için kurslara ya gitmişizdir yada gitmekteyizdir. Esasında bu tür piyasa kurslarında bilenler bilir ingilizceyi ancak başlangıç aşamasında öğrenebilmekteyizdir. Eğere ingilizcemizi çok geliştirmek rahatça konuşup rahatça anlamak istiyorsak kesinlikle çok daha ileri çalışmalar yapmalıyız.
Bu çalışmalar da eğer yurtdışına gidemiyorsanız, Kadıköy İngilizce öğretmeni ya da ingilizce ileri veya konuşma dersleri ile olmaktadır.
Biz de ingilizce öğretmenler grubu olarak görmüş olduğumuz bu ciddi açığı kapatmak üzere sizler için yourenglishspace.com'u kurduk.
Sadece bireysel değil grup olarak daha indirimli fiyata ingilizce konuşma derslerimizden yararlanabilirsiniz. İş İngilizcesi özel ders, Akademik İngilizce özel ders, Genel İngilizce özel ders, Çocuklar için ingilizce özel ders ve daha pek çok ders modellerimiz ile hizmetinizdeyiz.

Web Sitemiz: İngilizce Özel Ders, Konuşma Dersleri ve Yabancı Dil Eğitimi, İngilizce Öğretmeni
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla