Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Haziran 2016, 21:01   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart ebaypaketim.com

Günümüzün bir gereği haline gelmiş olan internet üzerinde alışveriş yapmanın büyük bir rahatlık olduğu kaçınılmazdır. Oturduğunuz yerden istediğiniz ürünü kolaylıkla ayağınıza kadar getirebilmek ve bunu çaba sarfetmeden yapabilmek oldukça büyük bir kolaylıkdır. Fakat Türkiye’de olmayan ürünleri bazen yabancı sitelerden almak zorunda kalıyor olabilirsiniz. Ebay gibi yabancı e-ticaret siteleri genellikle Türkiye’ye hizmet vermedikleri için dışarıdan istediğiniz ürünleri getirtebilmeniz de zor bir hal alıyor. Bu eksiklikleri giderebilmek adına çıkmış olduğumuz bu yolda sizlere istediğiniz her ürünü getiriyoruz ve kapınıza kadar teslim edilmesini sağlıyoruz. ebaypaketim.com sitesi olarak kesinlikle müşteri odaklı kaliteli bir hizmet sunmaya çalışıyoruz ve isteklerinizi yerine getirmekten büyük gurur duyuyoruz.
Amerikadaniste ilkesi ile hareket ettiğimiz bu yolda istediğiniz her türlü ürününün Ebay linkini sitemizdeki gerekli yere yapıştırarak kolaylıkla sipariş verebilirsiniz. Eğer Ebay sitesinde çok beğendiğiniz bir ürün varsa ve sipariş veremiyorsanız ebaypaketim.com sitesini tercih ederek isteklerinizi yerine getirmemizi sağlayabilirsiniz. Verdiğiniz siparişler ebay.com sitesinden bize ulaştıktan sonra 2-3 gün iş günü içerisinde adresinize güvenle teslim edilir. Sipariş verdiğiniz ürün gümrükten yüksek oranda geçecektir. Eğer gümrüğe takılmış bir ürününüz olursa bununla ilgili işlemlerinizi siz başlatabilir ya da bizimle iletişime geçerek bizlerden yardım alabilirsiniz.
Ebay sitesinden beğendiğiniz her ürünü ayağınıza getiren sitemize ödemelerinizi havale ya da kredi kartı ile yapabilirsiniz. Kredi kartı ile yapılan ödemelerde sizlere 6 aya kadar taksit imkanı sunmaktayız. Bu imkanlar doğrultusunda vermiş olduğunuz siparişinizi en kısa zamanda elinize ulaştırmaya çalışmaktayız. Amerikadan iste, ayağına gelsin mantığı ile çalışan sitemizde alacağınız ürünün tüm masraflarını hesaplayabilirsiniz olası ücret sürprizleri ile karşılaşmazsınız. Böylelikle sizlere her zaman güvenli alışveriş imkanı sunuyoruz ve hızlı bir şekilde istediğiniz ürüne sahip olmanızı sağlıyoruz. Bahçe ürünlerinden moda ürünlerine, oyuncak ürünlerinden kitaplara kadar her türlü ürünü sipariş verebileceğiniz sitemizin hizmeti ile ilgili detaylı bilgi almak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz ve aklınıza takılan her türlü soruyu, merak ettiğiniz her şeyi bize sorabilirsiniz. ebaypaketim.com sitesi olarak sizlere güvenilir alışveriş imkanları sunmaktan gurur duymaktayız.

Web Sitemiz: Ebay Paketim - Ebay'dan Alışveriş Yapmanın En Kolay Yolu
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla