Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Haziran 2016, 21:26   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart amazonpaketim.com

İnternet üzerinden sipariş vermenin daha çok kolaylaştığı son zamanlarda insanlar daha çok internet üzerinden sipariş vermeyi tercih etmeye başladı. Bu yöntem gelişmesi ile birlikte güvenilir olması da gelişti ve artık kolaylıkla, hiç tereddüt etmeden internet üzerinden sipariş verebilir hale geldik. İnternetten alışveriş yaparken özellikle bazı büyük yurtdışı sitelerinin Türkiye gönderiminin olmaması üzerine istediğiniz ürünü almaktan vazgeçmek zorunda kalmış olabilirsiniz. Amazon gibi internet alışveriş siteleri Türkiye’ ye satış yapmamaktadır ve bu yüzden istediğiniz ürünlere ulaşmanız zorlaşmaktadır. Yurtdışı için hizmet veren sitelerin bu eksikliğini farkederek çıktığımız bu yolda sizlere amazonpaketim.com sitemizle hizmet vermekteyiz.
Teknolojinin çıkış noktası Amerika’da piyasaya çıkan en teknolojik ürünleri amazonpaketim.com ile kapınıza getiriyoruz.
Sitemiz üzerinden verdiğimiz hizmet ile birlikte Amazon içerisinde satılan bütün ürünler içerisinden istediğiniz ürüne sahip olabilirsiniz. Sipariş verebilmek için tek yapmanız gereken amazon.com üzerinden beğendiğiniz ürünün Amazon linkini sitemize yapıştırmak ve ödemeyi yaparak ürüne sahip olmaktır. Alacağınız ürünün kargo bedelleri ile birlikte ne kadara geleceği öğrenmeniz için sizler için sitemizde bir hesaplama bölümü oluşturduk. Buradan kolaylık satın alacağınız ürünün boyutlarını girerek ne kadar bir ücret ile elinize ulaşacağını öğrenebilirsiniz. Amerikadan iste, ayağına gelsin mantığı ile çalışan sitemizde alacağınız ürünün tüm masraflarını hesaplayabilirsiniz olası ücret sürprizleri ile karşılaşmazsınız
Siparişi verdiğiniz ürünler amazon.com aracılığı ile bize ulaştıktan sonra express kargo ile birlikte 2-3 iş günü içerisinde elinize ulaşmaktadır. Satın aldığınız ürünlerin gümrükte takılma olasılığı oldukça düşüktür. Fakat böyle bir durumla karşılaştığınız zaman bizimle iletişime geçip bilgi alabilirsiniz ya da gümrük işlemlerini direkt başlatabilirsiniz. amazonpaketim.com sitemiz ile birlikte tüm bu imkanlardan yararlanarak Amazon üzerinden beğenmiş olduğunuz her ürünü evinize kadar getirtebilirsiniz.
Müşteri odaklı olarak çalıştğımız bu yolda, sizler için en iyi ve en kaliteli hizmeti vermeye çalışmaktayız. Sipariş verdiğiniz ürünlerin en kısa sürede elinizde olması için en iyi kargo şirketleri ile çalışmaktayız ve sizlere güvenli teslimat imkanını sunmaktayız. Eğer sizlerinde Amazon’da beğendiği bir ürün varsa ve sipariş veremiyorsanız amazonpaketim.com sitemizi tercih ederek siparişlerinizi kolaylıkla verebilirsiniz ve güvenli alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Alışveriş süreci ve teslimat süreci ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi bizimle iletişime geçerek bizlere sorabilirsiniz.

Web Sitemiz: Amazon Paketim - Amazon.com'dan Alışveriş Yapmanın En Kolay Yolu
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla