Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Haziran 2016, 09:52   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Sivilce Peeling Ürünü



Sivilce Peeling Ürünü

Sivilce peelingi işlemi sayesinde kısa sürede tertemiz bir cilde kavuşmak mümkündür. Sivilceler ergenlik dönemi ile başlayarak hayatımıza giren ve ilerleyen dönemlerde kontrol altına alınmadığı takdirde ciddi estetik sorunlara yol açabilen sorunlardır. Bazı insanlar sivilceleri yüzünde ciddi takıntı sorunları yaşayabilmektedir. Bu sorunların önüne geçebilmek için doğru ürünler ile peeling yapılması birçok uzman doktor tarafından önerilmektedir. TCA peeling kullanarak kısa sürede cildinizi yenilemek ve baş düşmanınız olan Sivilceler ile mücadele etmek mümkündür.

Sivilce peelingi için en uygun çözüm TCA Peeling ürünüdür. Farklı yüzde seviyelere sahip olan ürünümüzü kullanırken amaca uygun olan yüzdelere sahip ürünleri almaya özen göstermeniz önerilmektedir. Yüzeysel Peeling işlemi için yüzde 10 TCA ürünümüz etkili olmaktadır. Sivilce çukurlarından şikayetçi olan müşterilerimiz için ise %25 TCA seviyesindeki ürünümüzün kullanılması önerilmektedir.

Sivilceler ve Sivilce Çukurları artık sizin için de dert olmaktan çıkacak. 10 günlük aralıklar ile yapacağınız peeling işlemi ardından sivilcilerinizden ve şikayet ettiğiniz sivilce çukurlarından kalıcı bir şekilde kurtulma şansınız olacaktır.

İşlem sonrası güneş kremi ile cildin korunması iyileşme sürecini hızlandıracak etki göstermektedir.

Cilt de tüm organlar gibi yaşlanır ve yıpranır. Bu yüzden düzenli ve disiplinli bir bakıma ihtiyaç duyar. Bir çok kadın gündelik yaşamın koşturmacasından dolayı kendilerine yeteri özeni göstermemektedir. Bu da uzun vadede cilt sorunlarına neden olabilmektedir. TCA ürünleri şimdi ücretsiz kargo imkanları ile siz değerli müşterilerimiz ile buluşuyor. Siz de Türkiye’nin neresinde olursanız olun sadece kısa sürede vereceğiniz bir sipariş ile çok daha kolay ve ucuza sivilce tedavinizi kendi kendinize yapabilirsiniz.

Solüsyon şeklinde olan ürünümüz cildinizin sağlıklı, parlak görünmesinde yardımcı olacak olan doğal bir içeriğe sahiptir. Klinik olarak test edilmiş ve onaylanmıştır.

Güven ile tüm cilt tiplerine uygulanabilmektedir. Kırışıklık, leke gibi istenmeyen deri sorunlarının tedavisinde de farklı TCA oranlarına sahip olan ürünler kullanılabilmektedir. Siz de güven ile sitemizden alışveriş yapabilir ve kendinize olan güveninizi kazanabilirsiniz. Birinci sınıf kaliteli ve estetik bir görünüm için siz de yüksek paralar ödemek zorunda kalmayın. Kalite sadece bir tık ile sizin de kapınıza kadar geliyor. Kolay kullanımı olan ürünümüzü hemen sipariş verin ve muhteşem fiyat avantajından yararlanın!

Sivilce Peelingi ile; Sivilceler, Sivilce İzleri, sivilce çukurları, ve sivilce lekeleri tedavi edilebilmektedir.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla