Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Haziran 2016, 19:08   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Antebella Sürülebilir Antep Fıstık Ezmesi



Antebella Sürülebilir Antep Fıstık Ezmesi

Tadıyla damakları, vitamin ve mineralleriyle vücudu, enerjisiyle de hayat kalitemize katkı sağlayan Antep fıstığı, şimdi de sürülebilir ezmesiyle sofralarımızda!

En kıymetli kuruyemişler arasında yer alan Antep fıstığı, faydaları ve lezzetiyle en çok tercih edilen ve tüketilen gıdalar arasında yer alıyor. Badem ve fındık gibi diğer kuruyemişlerle karşılaştırıldığında daha fazla enerji, protein ve minerallere sahip Antep fıstığı, verdiği yüksek enerji ile gün içerinde yoğun tempolu çalışanlar için de doğal bir enerji deposudur.

Ezmelerin lezzet şampiyonu Antebella

Antebella birinci sınıf yeşil boz iç Antep fıstıklarını en taze zamanında toplar. Hiçbir katkı maddesi kullanmadan kahvaltıların vazgeçilmezi olacak Sürülebilir Antep fıstık ezmesini sağlıklı, lezzetli ve doğal bir şekilde el değmeden üretir.

Piyasadaki kakaolu fındık kremalarınında kullanılan en yüksek kuruyemiş oranı%14 dür ,bu oran antebella‘da rekor seviyede uygulanmakta olup %83 seviyesine yükseltilmiştir

Herkes için Antep fıstık ezmesi!

Besleyici, enerji dolu ve lezzetli Antebella fıstık ezmesi herkes için tüketilebilir içeriğiyle güvenilir gıda ürünleri arasında yer alıyor. Glikoz, katkı maddesi, renklendirici, trans yağ ve harici bitkisel yağlar kullanılmadan tamamen doğal olarak üretilen Antep fıstığı ezmesi, çocuklarınız için besleyici eşsiz bir kahvaltılık ürünüdür. Enerji verici özelliğiyle sporcular ve ek gıda takviyesi ihtiyacı duyanlar için sağlıklı besin kaynakları arasındadır.

Neden Antebella? Fıstık ezmesinin faydaları neler?

Lezzet ve damak tadının yanı sıra, %100 gerçek Antep fıstığı kullanılarak hiçbir katkı maddesi kullanılmadan üretilen Antep fıstık ezmesi deneyimi yaşayın! Modern tesislerde el değmeden imal edilen ve ambalajlanan ürünler, gıda kodeksine yüzde 100 uyumluluğuyla sofralarınızdaki damak tadınız.

Yorgun bir anınızda yeniden enerji kazanmak, vücut gelişiminizi desteklemek ve zengin E vitamini içeriğiyle hep genç kalmak için Antebella Sürülebilir Antep fıstık ezmesini deneyebilirsiniz. Bünyenizi dirençli hale getirmek için tercih edilebilecek en doğal gıdalardan birisi Antep fıstığı ayrıca zekaya, kansızlığa, cinsel isteksizliğe ve kan şekerine de iyi geliyor. Kolesterol rahatsızlığı bulunanlar da Antep fıstığı ezmesi tüketerek, kolesterollerini dengeleyebilirler.

Sağlıklı yaşamak için dengeli beslenmek, dengeli beslenmek için Antebella fıstık ezmesi gerekir! İçerdiği gerçek Antep fıstıklarıyla vitamin ve mineral deposu ve lezzet şampiyonu…

www.antebella.com.tr

antebella.com.tr
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla