Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Haziran 2016, 21:15   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart İnstagram Beğeni Hilesinin Avantajları




İnstagram takipçi artırmanın birden fazla yolu vardır. Birisi organik yoldan takipçi sayısını artırmaktır ki bu uzun ve zahmetli bir yolculuktur, diğeri de “takipçi kasmak” olarak nitelendirilen yöntemdir. İnstagram’da takipçi sayısının doğal yoldan artırılması bazı işlemler yapılmalıdır. Bunların başında diğer İnstagram kullanıcıları ile irtibat halinde olmak, uygulamanın aktif olarak kullanarak görünürlüğü artırmaktır. Fazla paylaşımda bulunup başkalarının paylaşımlarına yorum yapılarak da takipçi sayısının artması mümkün olmaktadır. Karikatür ve duvar yazıları gibi sıradan paylaşımların yerine bulunan ortama ait özgün içerikler paylaşılmalıdır. Özellikle gezilen yerlerle ilgili paylaşımlar yapıldığında bazı hususlara da dikkat edilmelidir. Örneğin bir aksesuar satılacaksa buna ait görsellerin paylaşılması mümkündür. Bu tür paylaşımların her zaman merak uyandırdığı bilinmelidir.

Instagram’da paylaşımların takipçiler tarafından beğenilmesi de önemlidir. Beğeni, fenomen olmayı getirmekte, fenomenlik de kazanç sağlayabilmektedir. Bu nedenle beğenilecek paylaşımlar yapılmaya özen gösterilmelidir. Bu sık olarak yapılamıyorsa İnstagram beğeni hilesi uygulanmalıdır. Bu sayede yapılan bir paylaşımın beğenilmesi, bu paylaşımı çok fazla kişinin görmesini sağlamaktadır. Çünkü İnstagram’da bir takipçiğinin beğendiği bir paylaşımı, onu takip eden kişiler tarafından da görülmektedir. Bu sayede zincirleme olarak paylaşım yayılmış olmaktadır. İnstagram beğeni hilesiyle özellikle firmalar büyük avantaj sağlamaktadır. Bir internet sitesinde reklam yayınlatmak yerine, dijital platformda görüntülü reklam vermeyi tercih eden bazı firmalar, İnstagram beğeni arttırma hilesi ile özel kitlelere ulaşabilmekte ve böylece ürünlerinin tanıtımını profesyonelce yapabilmektedir.

İnstagram’da fenomen olmanın bir başka yolu da İnstagram takipçi hilesi kullanmaktan geçmektedir. Takipçi hilesi ile Instagram’da popüler olmak mümkündür. Popüler olmak da insanların bakış açılarının olumlu yönde değişmesi anlamına gelmektedir. Günümüzün yükselen platformu olan İnstagram’da fenomen olmak, paylaşılan her fotoğraf ya da videonun bir anda çok sayıda kişiye ulaşması anlamına gelmektedir. Takipçi sayısı fazla olan kullanıcıların da özellikle dijital platformlara reklam vermeyi tercih eden firmaların yakın takibinde olduğu da unutulmamalıdır. Firmalar ürün ya da hizmet tanıtımı yapmak için böyle kullanıcıları tercih etmekte, dolayısı ile İnstagram’da takipçi sayısı fazla olan kullanıcı, bunu kazanca dönüştürme avantajını elde etmektedir.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla