Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Haziran 2016, 23:03   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart İsim tescil ücreti



İsim tescil ücreti

İsim tescil firmalar için önceliktedir. Verdiği emeğin boşa gitmemesi açısından tescil yaptırmak zorundadır. Piyasa da çok fazla sahte ürün bulunmaktadır. Bunun önüne geçilmesi için marka tescili çok önemli bir görev üstlenmektedir. Şirketlerinde kendini yani hizmetlerini korumaya çok ihtiyacı vardır. Çünkü onca yaptığı ürettiği ürünler boşuna gidebilmektedir.

Bunun farkına varılıp şirketinin zarar etmemesi için marka yani isim tescili yaptırılması gerekmektedir. Birçok iş yeri sahibi fiyat konusunda tereddütle yaklaşabilmektedir. Bu konu da güvenli yer seçmek gereklidir. İsim tescil ücreti sabit değildir. Her firmanın fiyatı farklı olabilmektedir. Siz kendinize uygun ve güvenilir bir firma seçmelisiniz. Hem size isim konusunda yardımcı olmalıdırlar hem de sizin fiyat konusunda kararsızlığınızı ortadan kaldırmalıdır.

En iyi şirket seçilerek gerekli belgeler hazırlanmaktadır. Kimi şirket isim tescil için araştırmaları yani bir nevi danışmanlıkları ücretsiz yapabilmektedir. Bu şirketler araştırılıp bulunmalıdır. Size en iyi isim seçiminde bulunulmaktadır. Çünkü bu işte uzmandırlar. Her şeyin en ayrıntısına kadar bilmektedirler. Sizde bu tecrübelerden faydalanabilirsiniz. Online olarak da hizmet verilmektedir. Müşterilerin merakı giderilmektedir.

İsim bulunduktan sonra diğer zor işte o isme sahip çıkmaktır. Yani taklitleri önlemek gerekmektedir. Çünkü birebir aynı ürünleri çıkarabilmektedir. İnsanlar bunu çok zor ayırt eder. Hatta ayırt bile edilmeyebilir. Emeğinizi korumak için ilk yapmak gereken isminizin tescilidir. Tescil yapıldıktan sonra artık marka sadece size ait olmaktadır.

acilisimtescil.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla