Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Haziran 2016, 00:08   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Karanlık Işık Oyunu




Karanlık Işık oyunu online olarak oynanabilen ücretsiz Türkçe browser tabanlı MMORPG oyunudur. Web üzerinden oynanabildiği gibi Karanlık Işık Facebook üzerinden de oynanabilmektedir.

Ücretsiz web tabanlı MMORPG oyunu Karanlık Işık’ı oynamak için hemen üye ol ve oyunu indir. Karanlık Işık oyununa kaydolduktan sonra açmış olduğunuz üyelikle internetten oyunu oynayabilirsiniz. Her online oyun gibi Karanlık Işık da internet bağlantısı gerektirmektedir. Gamesdom sayesinde Türkçe MMORPG olarak oyun severlerin karşısına çıkmış, yeni online oyunlar arasında çok kısa zamanda oyuncuların beğenisini kazanmış browser oyunu haline gelmiştir. Sen de daha fazla vakit kaybetme! Mücadeleci PVP yapısı, birlik savaşları, benzersiz karakter sınıfları ve kaliteli 3D grafikleriyle hemen Karanlık Işık oyna!


Karanlık Işık'ın Hikayesi:

Teknolojinin ve gizemli büyülerin bir arada olduğu fantastik evren. 6 farklı asır ve zaman diliminde maceraların en gizemlileri Karanlık Işık’ta!

Şeytani güçlerle dolu Gölge Ordusu; binlerce yıldır gizli diyarlarda sessiz ama derinden hazırlık içindeydi. İnsanoğlu ise bunu fark edemedi! Zamanı geldiğinde ise artık her şey için çok geçti; Gölge Ordusu tüm gücünü kullanarak ortaya çıktı ve zaman geçitlerini kullanarak tarihin tüm akışını baştan yazmak için, tarihin farklı zamanlarına ordularını ve komutanlarını gönderdi.

Artık tüm tarihin akışı, insanlık tehlike altındaydı, çünkü Gölge Ordusu tüm dengeleri bozmak için elinden geleni yapacaktı! İşte tam da bu sırada, insanlığın geleceğine yön verecek cesur kahramanlar, karanlık güçleri ortadan kaldırmak için ortaya çıktılar ve amansız bir savaş başladı! Kahramanlardan biri belki de en cesuru, Şeytani komutanlardan biri ile yaptığı amansız mücadele sırasında yaralandı ama zaman geçitlerinden birini kullanarak efsanevi “Zaman Şehri’ne” ulaştı!

Gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyememişti kahramanımız, ama hala kurtarması gereken bir dünyası vardı onun. Efsanevi Zaman Şehri’nde tarihin farklı dönemlerinden gelen çok özel destansı isimler kahramanımızı bekliyordur. Robin Hood, Kral Arthur, Joan Of Arc ve Selahaddin gibi nice isimler kahramanımız ile bir olup, sadece onun dünyasını değil tüm evreni ve zamanı kurtarmak için savaşa hazırdı!

Kılıç ve büyü, cesaret ve inanç!
Eğer bunlar bende var diyorsan ey Kahraman, Karanlık Işık dünyası seni bekliyor!
karanlık ışık indir: Karanlık Işık Oyna - Ücretsiz Üye Ol ve İndir.
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla