Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Haziran 2016, 14:13   #1
instager
Keyifli~Üye
 
instager - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 24 Mayıs 2016
Mesajlar: 13
instager is on a distinguished road
Puanlar: 115, Seviye: 1
Puanlar: 115, Seviye: 1 Puanlar: 115, Seviye: 1 Puanlar: 115, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 67%
Etkinlik: 67% Etkinlik: 67% Etkinlik: 67%
Standart En kaliteli film siteniz Vizyonfilmleri.net

Vizyon Filmleri

Sitemizin isminden de anlaşıldığı gibi web sitemiz bir film sitesi. Film üzerine haddinden fazla site olduğunu sizde bizde farkındayız. Bize göre bu kadar site olmasına rağmen genel olarak insanlar en fazla iki siteye girmekteler. Aslında iki bile denemez, tek bir siteye kitlenerek sürekli o siteyi takip etmekteler.

Bu takip ettikleri siteler reklamları daha az olan siteler üzerinden seçmekteler. Bizde izleyicilerin film sitelerinde dolaşırken, film seçerken ve ararken en çok sıkıntı çektiği şeyin reklamlar olduğunu biliyoruz. Bu kadar çok site olmasına rağmen hala reklamsız bir film sitesi bulunmamakta. Tabi buna pek bir karşı çıkılma durumu olmuyor lakin reklamların yerleşimi filmi izleminize engel olabiliyor. Vizyon Filmleri olarak sitemizi yapım aşamasında dikkat ettiğimiz nokta reklam yerleşimi oldu. Film izlemekte zorlanmayacağınız bir reklam yerleşimi yaparak kullanıcıların sitede rahatça dolaşmasını sağladık.

Ayrıca diğer film sitelerinden bir ayrıcalık olarak sitemizde Türkiye yapımı filmlere ağırlık göstermekteyiz. Örnek olarak Baba mirası izle, Somuncu baba izle

HD Film izle, 1080p izle, Türkçe Dublaj izle, Film izle | Yeni filmlerin yeni adresi vizyonfilmleri.net gururla sunar!
instager isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla