Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Haziran 2016, 23:10   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart İsveç Klinik



İsveç Klinik

Türkiye’nin güzellikleri haricinde sağlık sektöründe de Avrupa’da lider konumda olduğunu artık hemen hemen herkes bilmektedir. Avrupa’dan hem tatil hem de cerrahi sonuçların mükemmel olmasından dolayı tüm Avrupa Türkiye’yi tercih ve tavsiye etmektedir. Avrupa’ya göre ekonomik fiyatlar ve cerrahi sonuçların olağan üstü olması Avrupa’nın yanı sıra artık Araplarında ilgisini çekmeye başladı. Bu yılın sonuna kadar on milyon turist bekleyen ülkemizde estetik cerrahi ve saç ekiminde patlama yaşanacağını düşünülüyor.

Avrupa’nın hatta dünyanın incisi İstanbul’da sizler için bu firmaları araştırarak en iyi ve en kalitelisini bulmaya çalıştık. Karşımıza pek çok firma çıksa da bize ilginç gelen ve olaya bilimsel yaklaşan İsveç Klinik için bir tanıtım hazırlayarak sizlere İsveç Klinik neler sunuyor göstermek istiyoruz.

3 yaptır 2 öde kampanyası ile birden fazla operasyonun aynı anda yapılmasını sağlayan ve beni baştan yarat cümlesinin gerçeğe dönüşmesini sağlayan en büyük slogan olma yolunda başarıya ulaşmış gibi görünüyor. İsveç Klinik neredeyse danışanlarına bir operasyon yapamamaktan yakınıyor. İsveç tekniği ile İsveç tıp teknolojisini ülkemize getiren ve doktorlarına özel eğitim aldıran İsveç Klinik özel hesaplamalar ile bu işe bilimsel olarak yaklaşarak danışanlarının mükemmel yakın olmasını hedefliyor. İsveç kliniğe sorduğumuzda kendileri kampanyanın kampanyalıktan çıktığını ve slogan haline geldiğini artık 3 Yaptır 2 Öde İsveç klinik ile özdeşleştiğini söyleyebiliriz.

http://www.isvecklinik.com

isvecklinik.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla