Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Haziran 2016, 15:31   #1
seohaber
Keyifli~Üye
 
seohaber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Mart 2015
Mesajlar: 52
seohaber is on a distinguished road
Puanlar: 1.419, Seviye: 1
Puanlar: 1.419, Seviye: 1 Puanlar: 1.419, Seviye: 1 Puanlar: 1.419, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 56%
Etkinlik: 56% Etkinlik: 56% Etkinlik: 56%
Standart Akdeniz Haber Zamanı

Antalya haber ve diğer Akdeniz illerinin haberleri yanı sıra Türkiye genelinde oluşan son dakika olaylarını da yansıtan Akdeniz haber siteleri Türkiye’nin birçok ilinden haber okumak isteyen kişilerin ziyaretine uğramaktadır. Akşamları işten dönünce özellikle de erkeklerin ilk yaptıkları şey şüphesiz “hanım televizyonu aç bakalım haberlerde ne varmış bugün” lafını birçok bayan duymakta, hatta kulakları bile çınlayanlar bile vardır şuan. Tabi ki bu işin esprisi olduğu gibi, aynı zaman’da doğru ve yerinde bir sözdür. Günümüz de erkeklerin büyük bir kısmı artık gazete okuma alışkanlığı televizyon haberlerinden ötürü eskimiş durumda. Fakat artık televizyon haberlerinin de eskimesi tamamen internet sitelerinin çeşitli mecralarda büyüme göstermesine bağlıdır. Artık son dakika haberleri internette yer alan haber sitelerinde yer aldığı için insanlar anlık olarak tüm gelişmelerden haberdar olabilmektedir. Ulusal ve yerel haber sitelerine örnek olarak verecek olursak Akdeniz haber siteleri günümüzde en çok erişim sağlanan yerel haber siteleri arasında yer almaktadır.
Akdeniz haber siteleri içeriklerinde Mersin, Antalya, Burdur, Isparta, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş gibi illerinde oluşan son dakika haberlerini anlık olarak bölgede yaşayan insanların önüne sermekte.

Antalya haber ve diğer illerinde haber bandını sürekli güncel tutan yerel haber siteleri aynı zaman’da birçok ilinde özel ve son dakika haberlerini anında okuyuculara ulaştırarak tüm olaylardan haberdar olmalarını sağlamaktadırlar. Dürüst ve ilkeli haberi objektif bir açıdan okuyuculara sunan yerel haber siteleri son demlerde oldukça ziyaretçi akışı görmektedir.

Kaynak: hürriyet akdeniz, akdeniz haberleri, antalya haberleri
seohaber isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla