Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Haziran 2016, 15:52   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Ankara Evden Eve Kısmet Nakliyat



Ankara Evden Eve Kısmet Nakliyat

Bir yerden bir yere taşınmak hepimiz için gözümüzde büyüyen stresli bir iştir. Tamamen yerleşilmiş bir düzenden tüm eşyalarımızın toplanıp nakliye aracına yüklenmesi, yerleşmesi gereken kata kadar çıkartılması, eşyaların zarar görmemesi taşınma konusunda her zaman akla gelen konulardır. Ankara nakliyat ev ve büro taşımacılığında kismetnakliyat.com.tr sitesi ile en geniş kapsamlı hizmeti bizlere sunmaktadır.

Sadece ev veya büro taşımacılığı değil bunların yanında asansörlü nakliyat, Ankara şehirlerarası nakliyat, ambalajlama hizmetleri ve depolama hizmetleri ile de faaliyet sürdürmektedir. Evinizde veya büronuzda bulunan tüm eşyalarınız hasar görmeyecek en iyi şekilde ambalajlanarak taşımaya uygun hale getirilir. Ankara evden eve nakliyat yanı sıra tüm illerde nakliyat hizmeti veren www.kismetnakliyat.com.tr kaliteli ve güvenli taşımacılığı bizlere sunmaktadır.

Ambalajlanan eşyalarınız yeni adresinize ulaştığında tekrardan kurulumu yapılarak kullanıma hazır hale getirilmektedir. Asansörlü nakliyat hizmeti ile taşınma aşamasında zaman kazanmanızı ve merdivenlerde oluşacak eşya zedelenmeleri durumunu da ortadan kaldıran Ankara nakliyat, bu ve diğer tüm hizmetleri tüm illerde 7/24 gerçekleştirmektedir. Ayrıca Kısmet Nakliyat Türk Patent Enstitüsünden marka tescil belgesine ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğünden ev ve büro taşımacılığı için yetki belgesine sahiptir.

Her sektörde üstün hizmet kalitesi ve güvenilirlik ararız, bu unsur taşınma ve nakliyat konusunda çok daha büyük öneme sahiptir. Bundan dolayı en iyi şekilde hizmet alarak eşyalarınızın hasar görmesini engelleyerek rahatlıkla taşınma işleminizi tamamlamaktadır.

Kısmet Nakliyat başta Ankara nakliyat, Ankara evden eve nakliyat hizmetleri olmak üzere tüm büro ve illerde 7/24 nakliyat hizmetini sizlere sunmaktadır. Güvenilir ve stressiz nakliyat için sizde kismetnakliyat.com.tr’yi ziyaret etmelisiniz.

kismetnakliyat.com.tr
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla