Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Haziran 2016, 20:50   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Partinizi Renklendiren Malzemeler, Eğlenceli Dükkan'da!



Kaliteli ve kullanıcı faydası odaklı hizmeti kendisine ilke edinmiş olan Eğlenceli Dükkan, çocukların, gençlerin ve yetişkinlerin özel günlerinde aradıkları tüm ürünleri sunuyor. İnsan hayatındaki özel günlerin en keyifli ve kusursuz şekilde geçmesi için gerekli olan malzemeleri, piyasa fiyatlarına oranla uygun rakamlarla tüketiciye sunan Eğlenceli Dükkan, doğum günlerinizde, davetlerinizde ve her türlü organizasyonunuzda her zaman yanınızda!
Sunduğu kaliteli Doğum Günü Süsleri, parti malzemeleri, 1 yaş doğum günü malzemeleri, balon seçenekleri ve cinsiyete göre seçilen en sevilen temalar ile adından sıklıkla söz ettirmeye devam ediyor. Parti düzenlemek isteyenlerin ihtiyacı olan tüm ürünlere rahatlıkla ulaşabildiği Eğlenceli Dükkan, partinizde her şeyin kusursuz olmasına ve davetlilerin gün sonunda gülen yüzlerle ayrılmasına olanak sağlıyor. Tüm bu fırsatlardan yararlanmak için tek yapmanız gereken Eğlenceli Dükkan'ın birbirinden yaratıcı ve eğlenceli ürünlerine göz atmak olacak.

Mutlu Partiler, Eğlenceli Dükkan ile Başlar!

Eğlenceli Dükkan'ın geniş ürün seçenekleri arasından doğum günü setlerini, doğum gününüze özel tüm parti malzemelerini ve parti süslerini en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Özellikle, çocukların hayallerini süsleyen kahramanların bulunduğu setler, doğum günü partilerine renk ve eğlence katıyor. Minik bir kız veya erkek çocuğu ya da yetişkin bir arkadaşınız, eşiniz, dostunuz, tanıdığınız için sürpriz bir doğum günü partisi yapmak istiyorsanız, ihtiyaç duyabileceğiniz tüm ürünler ve en kaliteli Doğum Günü Malzemeleri, Eğlenceli Dükkan'da sizleri bekliyor. Konsept doğum günlerine uygun olarak hazırlanmış setlerde, ihtiyaç duyabileceğiniz ürünleri bir arada bulmanın kolaylığını yaşayabilirsiniz. Doğum günü setleri; tabak, bardak, peçete, masa örtüsü, saç bandı, çatal, bıçak, balon, ponpon, ip süsler ve benzeri malzemelerden oluşuyor. 12, 16, 20 ve 24 kişilik setlerden, ihtiyacınıza en uygun olan dilediğiniz seti seçebilirsiniz. Kız ve erkek çocukların çok sevdiği Winx, Minnie Mouse, Hello Kitty, Monster High, Winnie The Pooh, Arı Maya, Mickey Mouse, Cars, Sünger Bob, Angry Birds, Spider Men, Bakugan gibi setlerin yanı sıra özel temalı doğum günü setleri de mevcuttur. Denizci, dinozor, yıldızlar, korsan, uğur böceği gibi farklı ve renkli doğum günü konseptlerini de tercih edebilirsiniz.

Eğlenceli ve Kaliteli Doğum Günü Malzemeleri

Ekonomik fiyatları ve kaliteli ürünleriyle dikkat çeken Eğlenceli Dükkan'ın parti malzemeleri, kullan at ürünleri, balonları ve doğum günü süsleri kategorilerinde özel günleriniz için ihtiyacınız olan birçok ürün yer alıyor. Uzman kadrosu ile tecrübeli ve kaliteli hizmet sunan Eğlenceli Dükkan, en iyi fiyat garantisiyle yüzde yüz müşteri memnuniyetini hedefliyor.

Erkek doğum günü, kız doğum günü, 1 yaş doğum günü gibi alanlarda faaliyet gösteren marka, partilerinizi güzelleştirecek ve renklendirecek olan ürünleri sizlerin beğenisine sunuyor. İhtiyacınızın olduğu her an yanınızda olan Eğlenceli Dükkan ile tanışın ve özen günlerinizde mutluluğu yakalayın!

Web Sitemiz: Doğum Günü Süsleri ve Parti Malzemeleri Online Satışı - eglencelidukkan.com
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla