Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Haziran 2016, 21:15   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Blackjack oynarken nelere dikkat edilmelidir?

Kasaya karşı oynanan blackjack oyunu casino oyunları arasındadır. Oyun başladığında oyuncu ve kasaya kartlar dağıtılır. Kartlar dağıtıldıktan sonra oyuncunun elinde 21 sayısına ulaşan kartlar varsa oyuncu kazanmış sayılmaktadır ve buna blacjack denilmektedir. Ancak kasanın elinde 21 sayısına ulaşan kartlar kâğıt kalırsa bu kez de oyunu kasa kazanmış sayılmaktadır. Blackjack oyununda dikkat edilmesi gerekenler arasında ilk sırada da oyunun bu kurallarının bilinmesi gelmektedir. Hem oyuncunun hem de kasanın elinde 21 sayısına ulaşan kartlar olması durumunda ise itme olur ve bu durumda oyuncuya parası iade edilir. Hem kasada hem de oyuncunun elinde 21 kâğıt yok ise bu kez tek kart görülür ve seçeneklere göre hareket edilir.

Blackjack oyununda dağıtılan kartların rengi hiçbir şey ifade etmemektedir kartlardaki rakamlar önem taşımaktadır ve dağıtılan kartlarla 21 sayısına ulaşmak temel amaçtır. Oyuncuları değeri belli olan bu kadar dağıtılır resimli olan kartlar 10 puan değerindedir. As, 2 puan değerine sahiptir ve 2 puan değerine sahip olan tek karttır. Bu sebeple de az 1 veya 11 rakamlarının değerini taşıyarak iki farklı bir yer olarak kabul görmektedir. Kartlara ait bu deperler blackjack oyununda dikkat edilmesi gerekenler arasında en önemli detaylardan biridir. Değerlerin bu kadar önemli olması oyundan 21 rakamını ulaşılmıyor çalışma amacından ileri gelmektedir. Oyuncunun ilindeki kartlar 21 sayısına ulaştığı zaman oyuncu kazanmış sayılmakta ancak 21 sayısının geçmesi durumunda oyunu kaybetmiş sayılmaktadır.

Kasaya karşı oynanan bu oyunda 21 sayısına daha çok yakalanmış yaklaşmıştı oyunu bitirecektir. online blackjack oyununda dikkat edilmesi gerekenler arasında yer alan bir diğer nokta ise oyunda en fazla 8 destenin kullanılmasıdır. Deste kadar fazla olursa avantaj kasaya geçmiş kabul edilmektedir. Ancak testi ne kadar az olursa bu kez oyuncu o kadar avantajlı olmaktadır. Masa limitleri farklı olsa da oyuncu bir miktar bildirerek oyunu başlatır ve oyun içerisinde isterse bahsi yükseltebilir. Masanın oyuncuları kartları dağıtılması ile oyun başlar ve en son kasaya kart dağıtılır. blackjack taktiklerini incelemeyi unutmayın.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla