Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Haziran 2016, 23:12   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Marka tescili

Fikirlerinizi ve ürünlerinizi önemsiyor musunuz? Kendi isim ve markanızı korumak mı istiyorsunuz? O zaman yapmanız gereken isim tescil ve marka tescili yaptırmak. Ürününüzü ve markanızı güvene almak ve bulunduğunuz sektörde kalıcı olmak adına yapmanız gereken ilk iş isim tescili almak. İsim tescili almak için güvenilir ve işini titizlikle yapan uzman kişilere ihtiyacınız var. Bu konuda firmamız her an hizmetinizde hazır bulunmaktadır.

Firmamız Türk Patent Enstitüsü’nün veri tabanıyla bağlantılı olarak gerçekleştirdiği tescil işlemlerinde size özgü ve özgün bir marka yaratabilmeniz için daima yanınızda. Özgün bir marka ve isim yaratmanız ve bunu tescil ettirmeniz daha sonra ortaya çıkabilecek hukuki problemlere karşı sizi koruyacaktır. Bu yüzden tescil işleminin büyük bir titizlikle yapılması gerekir. Güvenilir veri tabanıyla firmamız yapacağı araştırma sonucunda markanızla çok yakın benzerlik gösteren ve 3. Kişiler ait marka ve isim olmaması durumunda güvenilir şekilde isminizi ve markanızı tescil altına alacaktır.

Kendi özgün isim ve markanızı tescil ettirmek sandığınız kadar uzun ve bol prosedürlü değil. Markanızı tescil ettirmek istiyorsanız ofislerimize uğramanız yeterli. Ancak günlük hayatın koşturması tescil işlemleri için vakit ayırmanızı engelleyebilir. Firmamız bu sorun için de size güvenilir çözüm önerileri sunuyor.

Firmamızın internet sitesinden online olarak tescil başvurusu yapabilirsiniz. Firmamız tarafından sağlanan 24 saat canlı destek servisimiz sayesinde isim ve marka tescili konusunda aklınıza takılan her türlü soruya anında cevap bulabilirsiniz. Önce markanıza sonra bize güvenin.

isimtescilettirme.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla