Konu: Cantamall
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Haziran 2016, 17:01   #1
tarkandmr
Keyifli~Üye
 
tarkandmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 26 Mart 2016
Mesajlar: 102
tarkandmr is on a distinguished road
Puanlar: 950, Seviye: 1
Puanlar: 950, Seviye: 1 Puanlar: 950, Seviye: 1 Puanlar: 950, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 67%
Etkinlik: 67% Etkinlik: 67% Etkinlik: 67%
Standart Cantamall



1995 yılında Ömer Karaman tarafından kurulan Lord Collection firması 1995 yılında İstanbul Beyazıt ta çanta ve saraciye alnında ticarete başlamıştır. Yine aynı yıllarda Bağcılar merkezli üretim faaliyetine başlayarak Yurt İçine yönelik üretimin yanında daha da büyüyerek Yurt Dışına da faaliyetlerini sürdürmüştür. Üretim yaptığı ülkeler arasında Rusya, Romanya, Bulgaristan, Ukrayna, Belarus, Moldovya, Kazakistan, Libya gibi ticaret hacmi büyük ülkeler bulunmaktadır.

2000’ li yıllara gelindiğinde artık üretimi satışa döndürmeyi de hedefleyerek son kullanıcıya en iyi ürünü en uygun fiyata sunmak amacıyla Türkiye’ nin İstanbul, Aydın, Muğla ve Antalya illerinde satış mağazaları açarak çanta sektöründe kendini ispatlamaya başlamıştır.

2007 yılında kurumsallaşmak adına Antalya merkezli Zen Dayanıklı Tüketim Malları Kuyumculuk, Deri, Teks. Bilgisayar Özel Eğitim Medikal İnş. Otomotiv Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti’ ni kurdu.

Yine aynı yıllarda perakende alanında kendisini geliştirerek Lara Titanic Otel, Kundu Akka Park Avm ve Doğu Garajı Antalya Merkez Mağazalarını açarak perakende mağazacılık alanında büyüdü.

2013 yılında e-ticaret alnında kendini ispatlamak amacıyla *Türkiye'nin Online En Büyük Çanta, Cüzdan, Kemer ve Aksesuar Sitesi u kurarak erkek çanta modelleri bayan çanta modelleri çocuk çanta modelleri valiz ve cüzdan gibi birçok kategoride en ünlü markaların ürünlerini en uygun fiyatla tüketiciye sunmayı hedeflemiştir.

Kısa bir zamanda perakende mağazacılık alanında yaptığı yenilikler, müşterilerine sunduğu ürün yelpazesi, vazgeçilmez modelleri ve bir çok seçkin markaları ile hem mağaza hem de online satış alnında en çok tercih edilen firmalar arasına girmiştir. Birçok markanın özenle seçilmiş modelleri günümüz modasına ve trendine uygun olarak satışa sunulmuştur.

Türkiye’ nin en kapsamlı internet sitesi olarak kaliteyi güvenle almak için sizlere beklentilerinizi karşılayacak her ürünü faturasıyla birlikte ücretsiz kargo olarak adresinize ulaştırmaktayız. Antalya içi 24 saat içerisinde ulaştırabildiğimiz kargolarınızı Türkiye geneli 48 saat içerisinde teslim edebiliyoruz. Kredi kartına 9 taksit fırsatının yanında Kapıda ödeme seçeneğimizin de bulunduğu sistemimizde memnun kalmadığınız ürünü 14 gün içerisinde koşulsuz iade edebiliyorsunuz.

Sizi de erkek el çantası modelleri ve fiyatları, bayan el çantası fiyatları, bayan omuz çantası gibi yüzlerce seçkin marka ve modellerinin bulunduğu sayfamıza bekleriz.
tarkandmr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla