Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Haziran 2016, 18:26   #1
lovetography
Keyifli~Üye
 
lovetography - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Nisan 2016
Mesajlar: 61
lovetography is on a distinguished road
Puanlar: 696, Seviye: 1
Puanlar: 696, Seviye: 1 Puanlar: 696, Seviye: 1 Puanlar: 696, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Işıklı Saksı

Son dönemlerde hem oldukça farklı hem de beğenilen ve ilgi gören bir ürün piyasada dolaşıyor. Bu ürün bildiğimiz çiçek saksılarının aksine daha farklı ve oldukça güzel bir estetiğe sahiptir. Işıklı saksı normal saksılardan içerisindeki LED lambalar sayesinde ayrılmaktadır. Böylelikle bu ürünler hem dekoratif öğe olarak kullanılmakta hem de aydınlatma ihtiyacına güzel bir cevap vermektedir.
Bu ürünlerin içerisinde renkli LED lambalar mevcuttur. Bu lambalar sayesinde çiçek daha farklı bir görünüm kazanmakta ve daha fazla ilgi çekmektedir. Genel olarak 15x15 ebatlarında olan ışıklı saksının, bahçe, ofis ve ev gibi kullanım alanlarına göre boyutları değişebilmekte, daha da büyüyebilmektedir.
İhtiyaçlarınıza göre boyutlarını rahatlıkla bulabileceğiniz ürün enerji tüketimi açısından da oldukça iyidir. 3 AA alkaline pil ile çalışan ışıklı saksı, günde 3-4 saat çalıştırmanız halinde 10-15 gün civarında çalıştırılabilir. Evlerde, iş yerlerinde bahçelerde dekoratif olarak kullanılan ışıklı saksı, farklı ve güzel bir hediye sunmak isteyen kişiler tarafından da sıkça tercih edilmektedir. Işıklı saksı çiçek konulmadan sadece görsel ve dekoratif ürün olarak da kullanılabilir.
lovetography isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla