Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Haziran 2016, 20:23   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart İsim Tescil Ettirmek

İsim Tescil Ettirmek

Marka; çalışma alanı içerisindeki her sektör de bulunan, firma ve kurumların hitap ettiği kitleye karşı farklı bulunan tüm özelliklerini rakiplerine karşı açıkça ifade ettiği isim, şekil, amblem, sayı gibi her türlü işareti olarak tanımlanmaktadır. Marka tescili, tüm bu gösterilmeye çalışılan farklı imajların yetkili kişiler tarafından korunması ve o markanın kişiye ait olması ile ilgili tüm işlemlerin yapılarak tüm olasılıkların güvence altına almış olunması adına büyük bir önem taşımaktadır.

İsim tescil ettirmek 9-10 ay süren uzun bir işlem olmakla beraber TPE’ ne online başvuru süreci olmasına rağmen yetkili patent ofisleri tarafından yapılması her noktada daha avantajlı olmaktadır. 15 yıllık tecrübeleri ile birlikte isim tescili ofisi uzun süren bu işlem için gereken tüm aşamaları belgelerin toplanması ile birlikte sizler için takip ederek yorulmadan işlem yapmanızı sağlamaktadır. Güvenilir kadrosu ve yasal işlemli aşamaları ile birlikte marka alımı konusunda sektör içerisinde büyük referanslar alarak güven temelinde ilerlemektedir.

İsim tescil, yapılan bütün işlem ve kabullerin sonrasında Türk Patent Enstitüsü tarafından tüm hakları ile birlikte 10 yıl süre ile size devredilmektedir. Bu süre bitiminden 6 ay öncesinde yapılan işlemler ile süre uzatılabilmektedir. Markanın firma ve kurumlar için temel taş olduğunun bilinci ile titizlikle hareket eden isim tescil ofisi, müşteri memnuniyeti ve büyük ilgisi ile birlikte gün geçtikçe büyümektedir.

isimtescilialma.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla