Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Haziran 2016, 17:17   #1
tekgercekallah
Keyifli~Üye
 
tekgercekallah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 22 Haziran 2016
Mesajlar: 1
tekgercekallah is on a distinguished road
Puanlar: 14, Seviye: 1
Puanlar: 14, Seviye: 1 Puanlar: 14, Seviye: 1 Puanlar: 14, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 11%
Etkinlik: 11% Etkinlik: 11% Etkinlik: 11%
Thumbs up http://www.ikincielesyaalanyerhalkali.com-Halkalı İkinci El Eşya

Bazen Kampanya Dahilinde bazende ihtiyaç dan dolayı evimizdeki eşyaları değiştirme ihtiyacı duyarız.Ancak bütün bunlar bizler için ekstra masraf harcama anlamına gelir.
Halkalı İkinci El Eşya Alan Yerler bu durumda nasıl kendinize avantajlar sağlayabilirsiniz hususlarında bilgilendirmeyi kendine bir görev olarak biçmiştir.


Adımızdan da anlaşılacağı üzere eski ev eşyalarınızı değerlendirme konusunda sunduğumuz hızlı ve güvenli hizmetimizin yanında en büyük iddiamız olan eski ev eşyalarınıza yüksek fiyat ve anında nakit alış sistemimizden sizinde yararlanmanızı bekliyoruz.

Modası geçmiş yada farklı sebebler ile sizin ruhunuzu daraltan tabiri caizse kurtulmayı düşündüğünüz tüm ev eşyalarınızı İkinci El Eşya Alanlar Halkalı Firması olarak Adresinizden üstelik sizi hiçbir zahmete sokmadan nakit almaktayız.Satabileceğiniz ürün çeşitlerinden bazılarını vurgulamak da fayda görüyoruz.

Koltuk Takımlarınız

Yatak Odalarınız

Yemek Odalarınız

Fırınlarınız

Beyaz Eşyalarınız

Antikalarınız

Mobilyalarınız

El Dokuması Halılarınız

Özel Koleksiyonlarınız

Nakit olarak aldığımız başlıca ürünler arasındadır daha bir çok eşya alımı ile Halkalı ve civarında İkinci El Eşya Alanlar Halkalı Markasını Her Noktaya Taşımaktayız.

Konusunda Profesyonel Kadromuz 7/24 Sizlerden gelecek ikinci el eşya,eski ev eşya,spot eşya alım ve satım taleplerine anında çözüm üretiyor çağrı merkezi ekibimiz ise alış ve satış sonrası desteği ile Halkalı Halkına Hizmet Etmenin Gururunu yaşıyor.

Tüm İkinci El Eşya Alım Ve Satımlarında Halkalı da Gerçek Bir Marka Olan Sezgin Spot aynı zamanda bu adıda taşımaktadır.

__________________
Sizin İçin Eski Olan Başkalarına Yenilik Getirebilir.İstanbul İkinci El Eşya Alanlar
tekgercekallah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla