Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Haziran 2016, 21:50   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart HidroGrup Su Yapıları Denetim Hizmetleri




HİDROGRUP, bilimsel ve teknik gelişmelere açık, yaratıcılığı hedefleyen, konularında uzman teknik kadrosu ile teknik kurallardan ödün vermeden, hedefinin gerçekleştirilmesinde yasal mevzuatlara ve etik kurallara uygun denetim ve mühendislik hizmetlerinin verilmesinde ilkeli, disiplinli ve güvenilir olmayı amaçlamıştır. HİDROGRUP, bilimsel ve teknik gelişmelere açık, yaratıcılığı hedefleyen, konularında uzman teknik kadrosu ile teknik kurallardan ödün vermeden, hedefinin gerçekleştirilmesinde yasal mevzuatlara ve etik kurallara uygun denetim ve mühendislik hizmetlerinin verilmesinde ilkeli, disiplinli ve güvenilir olmayı amaçlamıştır.

Su Yapıları Denetim Hizmetleri

Şirketimizin başlıca amaç ve konuları şunlardır: DSİ ile Su Kullanma Hakkı ve İşletme Esaslarına İlişkin Anlaşma imzalayarak EPDK'dan lisans almış şirketlerin inşa ettiğiya da edeceği, Su yapılarını (taşkın suları ve sellere karşı koruyucu tesisler ,sulama-drenajtesisleri, hidro elektrik enerji tesisleri, arıtma tesisleri, içme suyu ve kanalizasyon tesisleri ve yardımcı tesisleri (baraj, gölet, regülatör, su alma yapıları, iletim kanalı, tünel, yükleme havuzu, cebri boru, hidroelektrik santral, sanat yapıları, pompa istasyonu, ulaşım yolları, yeraltı suyu kuyuları vb. ) yapmak üzere görevlendirilmiş, yetkilendirilmiş ve izin verilmiş merkezi yönetim kapsamındaki kamu idareleri, sosyal güvenlik kurumları ve mahalli idarelerden oluşan genel yönetim kapsamındaki kamu idareleri ile kamu kurum ve kuruluşlarının ya da kamu kurum ve kuruluşları dışında- yeraltı ve yer üstü sularından faydalanmak ve bunların zararlarını önlemek amacıyla yapılacak her türlü su yapılarının inşası esnasında yatırımların hızlandırılması, taşkın, deprem gibi doğal felaketlerden sonra meydana gelebilecek ülke kaynaklarının israfının önlenmesi, çevre ile uyumlu projelerin onayı ve yapımı aşamasında kalite kontrol çalışmaları , teknik denetimleri ve yapım kontrolörlük hizmetlerini verir. Tüzel ve gerçek kişiler tarafından tesis edilecek tüm su yapılarının işin başlangıcından kesin kabulüne kadar olan süreç içersinde proje onayını, yapım aşamasındaki teknik denetim işlerini ,geçici ve kesin kabul işlemlerinin yerine getirilmesini sağlar.

Atık Depolama Tesisi (ADT) Denetim Hizmetleri

Proje firması tarafından hazırlanan projeleri, paftaları ve hesapları, atıkların düzenli depolanmasına dair yönetmelik ile su yapıları denetim hizmetleri yönetmeliğindeki kriterler öncelikli olmak üzere teknik şartnameler, yürürlükte bulunan diğer yönetmelik, genelge, şartname ve standartlara uygunluğu açısından inşaat başlamadan önce Hidrogrup Su Yapıları denetim Hizmetleri Ltd. Şti.nin denetçi mühendisleri tarafından en fazla 10 iş (on) günü inceler, eksiklikleri proje müellifine bildirerek düzelttirir ve onaylar. Ayrıntılı uygun görüş raporunu paftaları (ekleri) ile birlikte yatırımcıya, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğüne uygun görüş verilerek yazılı olarak sunar Proje firması tarafından hazırlanan projeler sahada teknik şartnameye uygun olarak firmamız HidroGrup Su Yapıları Denetim Hizmetleri LTD. ŞTİ. Mühendislerinin bizzat kontrolünde denetlenerek düzenli şekilde raporlanır.

Su Yapıları denetim Hizmetleri, Su Yapıları Denetim Şirketleri, Atık depolama tesisi denetim hizmetleri


Web Sitemiz: Hidro Grup :: ANA SAYFA
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla