Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Haziran 2016, 16:22   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart | Otomotiv.Co Yeni Bir Otomotiv Portal Girişimi |

Otomotiv.co adından da anlaşılacağı gibi Otomotiv sektörü üzerine kurulmuş bir bilgi paylaşım platformudur. Sitede otomotiv sektörü ile ilgili ürün/hizmet otomotiv incelemelerini, gelişmeleri, teknik bilgileri ve merak edilenleri sizlere sunmanın yanı sıra; ürün veya hizmetleri deneyimleyen gerçek kişilerin yorumlarını ve puanlayıp ilgili konu hakkında tartışma imkanı veriyor. Sitede yer alan her bir yorum, gerçek kişilerin deneyimleri ve fikirlerinden oluşuyor. Böylece ihtiyacınız olan ürünleri almadan önce size en uygun ürünü daha rahat seçmenizi sağlıyor. Sizler de sektörle ilgili deneyimlerinizi paylaşarak bu platforma destek verebilirsiniz.
Çalışma sistemi oldukça basit ve anlaşılır. Sitede, sektör ile ilgili her ürün veya hizmete ulaşarak inlemeleri ve yapılan yorumları okuyabilir, ürün için puanlama yapabilir ve yorum ekleyebilirsiniz. Eklediğiniz her yorum sayesinde otomotiv sektörü ile ilgili merak edilen konu ile ilgili doğru ve anlaşılır bilgi üretimine destek olabilirsiniz. Ayrıca sektör uzmanları tarafından paylaşılan teknik bilgilerin günlük hayatınıza olumlu katkılarını görebilirsiniz.
Gerçek kullanıcılar olarak sizlerin de aracınız veya aracınızla hizmet aldığınız markalarla ilgili inceleme başlatabilir, yorum ve puanlama girebilirsiniz.

Web Sitemiz: Ana Sayfa - Otomotiv.Co
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla