Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Haziran 2016, 18:47   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Dansöz Kiralamak


Düğün, yılbaşı gibi özel günlerin vaz geçilmezi olan dansözler, gittikleri ortamda neşeyi bir kat daha arttırırlar. Onunla birlikte göbek atan, gerdan kıran beyler, bayanlar ortamın neşe kaynağı olurlar. Her ne kadar belki de ertesi gün kendilerini ortaya atmaktan utanç da duysa, bu insanların organizasyonu daha da eğlenceli hale getirdikleri kesindir.
Bu gibi eğlencelerin tavan yapması için elbette dansöz kiralamak şarttır neredeyse. Ortaya çıktıkları andan itibaren herkesin gözleri ona kilitlenir. Kimi estetik kıvraklığı izleyerek mutlu olurken kimi dans etmeyi sevenler ise yeni figürler öğrenmek için kilitlenir dansöze. Öyle ya da böyle yaklaşık toplamda 40 dakika kadar süren şov herkesin neşesini perçinler.

Dansöz Menajerleri
Aradığınızda hemen bulabileceğiniz bir kişi değildir dansözler. Kiralık dansöz bulabilmek için ya dansöz menajerlerine ya da organizasyon şirketlerine başvurmalısınız.
Özellikle genel olarak kabul görmüş yılbaşı gibi özel günlerde ve tabii düğün sezonu olarak bildiğimiz sıcak mevsimlerde dansöz bulmak iyice zorlaşır. Çok daha önceden yapılmış olan programlar vardır ve araya bir şov eklemek nerede ise mümkün değildir.
Bu nedenle de organizasyonunuz yoğun zamanlarada rastlıyorsa, çok öncelerden dansöz menajerleri ile anlaşmayı yapmış olmalısınız.

Organizasyon Şirketleri
Organizasyon şirketi ile yapılacak bağlantılarda dansöz kiralama fiyatları, organizasyon mekanının konumu, taşıma ve konaklama gibi özellikleri nedeni ile değişiklik gösterse de genel olarak 40 dakikalık tek set bir şov için dansöz kiralama fiyatları İstanbul için 400 TL’den başlamaktadır.
__________________
Aylık SEO çalışmaları ile rakiplerinizden önden olabilir, markanızı kitlelere tanıtabilir ve gelirinizi arttırabilirsiniz. Aylık SEO çalışmaları periyodik olarak devam etmesi durumunda kalıcı bir backlink inşası sağlar, doğal olarak kalıcı ve uzun sürede gerçekleştirilen SEO çalışmaları başarı getirir, daha fazla bilgi sahibi olmak ürün ve hizmetlerimizden yararlanmak için Dişli Medya SEO ve Web hizmetleri adresini ziyaret edebilirsiniz.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla