Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Haziran 2016, 21:34   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Pasta Tarifleri

Doğum günlerimizin ve özel günlerimizin vazgeçilmesi olan pastalar, çeşitlilikleri ve tatlarıyla vazgeçilmez haline gelmiştir. Özellikle doğum günlerinin simgesi haline gelen yaş pasta, doğum gününün olmazsa olmazıdır. Pastanın şekli ve üzerindeki süslemeleriyle özel günümüze anlam katmaktadır. Pastaları pastaneden almak yerine canı isteyen herkes evde de kolaylıkla yapabilmektedir.

Marketlerden edineceğimiz malzemelerle damak tadımıza uygun pastalar yapabilmekte. Yapmasını bilmeyenler içinde internetten arama motorlarına pasta tarifleri yazdıkları zaman karşılarına çok çeşit tarifler çıkmaktadır. Bu tarifler arasından sizin elinizde olan malzemelere uygun tarifi seçip rahatlıkla yapabilirsiniz. Ayrıca günümüzde pasta süslemeleri içinde marketlerde birçok ürünler satılmaktadır. Bu ürünleri satın alarak görsel şölen anlamında bayanlarımız harikalar yaratabilmektedir. Pastane tanında bir pasta yapmakta bu sayede mümkün olmaktadır. Bu sayede verilen emek fazla olduğu için yapılan pastanın değeri de artmaktadır. Sizlerde çayınızın yanında evde harika pastalar yapabilirsiniz.

Süpermarketlerde satılan hazır pasta kekleri hanımlara pasta yaparken çok büyük kolaylık sağlamaktadır. Aldıkları bu malzeme sayesinde pasta hamuru yapmaktan kurtulmakta ve vakit kazanılmaktadır. Marketlerden pastanın iç ve dış malzemelerini de almak mümkündür. Bu malzemelerden hoşlanmayan kişilerde evlerinde tüm malzemeleri kendileri yapma imkânları da vardır. Günümüzde pasta tarifleri ile ilgili gazeteler ek kitapçıklar dağıtmaktadır. Gazetelerin verdiği bu ekleri alarak da evimizde güzel pastalar yaparak, çocuğumuza, eşimize, dostumuza güzel bir ziyafet sunmamız mümkün olmaktadır.

Birçok pastaneden alınan pastaların insanlara zehirleme riski de vardır. Bilmediğimi bir pastaneden aldığımız pasta bayat olduğu için veya kullanılan malzemeden dolayı bizleri ve pastaları çok seven çocuklarımızı gıda zehirlenmelerine yol açmaktadır. Pastanelerden pasta alırken mutlaka bilindik bir yerden almanızı veya almadan önce pastanın taze olup olmadığını teyit ettirmeniz oldukça önemlidir. Pastanelerin Hijyen kurallarına uyup uymadıklarını maalesef bilmemekteyiz. İmalathanenin ne derece Hijyenik olduğunu bilmediğimiz için pasta severler için en sağlıklı olan yöntem evde kendiniz yaptığınız pasta olacaktır. Pasta tarifleri veren televizyon kanallarını izleyerek de pastanın nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz.

Evde yapabileceğiniz kolay ve lezzetli tarifler veren bu programlar sayesinde hanımlar mutfaklarında harika pastalar yapabilmektedirler. Hem sağlık hem Hijyen açısından kendi pastanızı yapmak her zaman daha iyi olacaktır. Bu kanallar gün içerisinde belirli saatlerde yayın vermektedir. Sürekli pasta tarifleri veren kanallarda mevcuttur ancak bunlar paralı kanallar olup dijital platform satın alan kişiler izleyebilmektedir. Eğer sizde bu televizyon paketlerinden birine sahipseniz bu kanalları izlemenizi tavsiye ederiz. Bu kanallar sizlere güzel pasta tarifleri vereceklerdir.

Verdikleri tarifler ile size uygun olan tarifi seçip güzel bir pasta hazırlayabilirsiniz. Özellikle yaş pastayı çocuklar çok sevmektedir. Eğer çocuğunuz varsa pastanelerden pasta almak yerine evde kendiniz hazırlamanız sağlık açısından oldukça önemlidir. Sizde evde pasta yaparak çocuğunuzun sevinmesini sağlayabilirsiniz.

İnternet günümüzde birçok faydası olduğu gibi hanımlara da faydası oldukça büyüktür. Neyin nasıl yapıldığınızı bilmeyen hanımlar için internet büyük bir nimet haline gelmiştir. Kolaylıkla pasta tarifleri veren sitelere girerek yapmak istediğiniz pastanın tarifini erişebilir, gerekli malzemeleri temin ettikten sonrada pastanızı yapmaya başlayabilirsiniz. Özellikle pasta yaparken püf noktaları veren sitelerde mevcuttur. Verdikleri püf noktaları ile de pastanızın daha güzel olmasını sağlayabilirsiniz.

Pastayı yaptıktan sonrada süsleme işlemine geçmeden önce arama motorlarından görsellere tıklayarak pasta resimlerine bakıp fikir üretmenizde mümkündür. Bu sayede evinize gelen misafire veya ailenize sunduğunuz zaman sizin yaptığınızı inanmaları zor olacaktır. Çünkü pasta için yapılan tüm malzemeleri marketlerden alınabilmektedir. Bu malzemeleri doğru kullandığınız takdirde görsel ve lezzet açısından güzel bir pasta yapabilirsiniz.

Pasta Tarifleri arşivleri - Yemek Tarifleri
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla