Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Haziran 2016, 14:20   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Evlilikten Önceki Durak


Evlenmeden bir önceki durak kına gecesidir. Genç kızların ve kızlarının evlendiği günü bekleyen annelerinin en çok önem verdikleri, sadece gelin hanımın ne kadar değerli olduğunun anlatıldığı gündür kına geceleri.

Kına organizasyon gereklerini yerine getirilmesi, gelin hanımın ömrü boyunca anlatacağı ve anlatırken de bazen gülümseyeceği, bazen duygulanarak gözlerinin dolduğu gün olmasını sağlayacaktır. Bu kadar önemli olan bu günde gelinin kız arkadaşları ve hanım akrabaları onun mutlu olması için elinden geleni yaparlar.

Elbette babalara da görev düşer kına organizasyon işlemlerinde. O da kızının mutluluğu için hiç bir masraftan kaçmadan, imkanlar dahilinde olabilecek en güzel kına gecesi için elinden geleni yapar. Ama tabii babaya düşen kısım genelde işin zevkli olmayan kısmıdır: Kına gecesi fiyatları

Maliyet
Babalar kına organizasyon fiyatları ile ilgili bir araştırma yaptıklarında görecekler ki, fiyatları etkileyen pek çok etmen vardır. Bu araştırmalar sırasında hiç anlamadığı halde baba da kına mumu, kına eldiveni, kına tepsisi gibi tabirlerin ne olduğu hakkında fikir sahibi olacaklardır.

Sonuç Olarak
Sonuçta baba da dahil bütün ailenin birlikte planlayacağı kına geceleri, özellikle babalar için küçük prensesinin, kendisine kahraman muamelesi yapan küçük meleğinin evleneceği günden önceki son günüdür.

Yıllarca onu mutlu etmek için her şeyi yapmış olan baba bir kez daha kına organizasyonu fiyatları hakkında hiç yorum bile yapmadan üstüne düşeni yapacaktır.
__________________
Aylık SEO çalışmaları ile rakiplerinizden önden olabilir, markanızı kitlelere tanıtabilir ve gelirinizi arttırabilirsiniz. Aylık SEO çalışmaları periyodik olarak devam etmesi durumunda kalıcı bir backlink inşası sağlar, doğal olarak kalıcı ve uzun sürede gerçekleştirilen SEO çalışmaları başarı getirir, daha fazla bilgi sahibi olmak ürün ve hizmetlerimizden yararlanmak için Dişli Medya SEO ve Web hizmetleri adresini ziyaret edebilirsiniz.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla