Konu: Fatma Toru
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Haziran 2016, 14:37   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Fatma Toru

Halkın başkanı


Başkan Fatma Toru Konya için her şeyi göze alıyor. Toru yenilikçi ve halkla iç içe olduğundan, durmaksızın çalışmalara devam ediyor. Oldukça pozitif ve enerjik bir yapıda olan Toru, Meram Belediyesi'ni gündemde tutan çalışmalarla dikkat çekmektedir. Gerek yapılan etkinlikler gerekse alt yapı çalışmalarını daima yakından takip ediyor.

Eğitime oldukça önem veren Toru okullarla daima iletişimde ve sık sık ziyaret etmektedir. “Eğitimde Öncelik İnsan Olmaktır". diyen başkan ilk emrin "Oku" olduğunu hatırlatıyor ve öncelikle merhamete ve insanlık duyguları daha sonra meslek sahibi olunabileceğini dile getiriyor. Sık sık çocuklarla bir arada olmaya özen gösteren Toru Kütüphaneler haftası etkinliğinde miniklere kitap hediye ederek okumaya teşvik edici sözlerini onlarla paylaşmıştır.

Sanat ve spora gösterdiği özeni basında da görülebileceği gibi Konya Meram Belediye Başkanı bu alanlarla ilgili olan herkese maddi ve manevi, Meram Belediyesi olarak destekte bulunuyor.

HAYATI

1972 Konya doğumlu olan Fatma Toru evli ve 2 çocuk annesidir. Çocukluğu Karacihan mahallesinde geçen Toru ilk ve ortaokuldan sonra öğrenimine Konya Atatürk Kız Lisesinde devam etmiştir. Derslerinde oldukça başarılı bir öğrenci olan Toru üniversite eğitimini Selçuk üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Harita ve Kadastro bölümünde devam etmiştir. Daha sonra 2010-2013 yılları arasında eğitimine Aksaray üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde devam etmiştir.

2013 yılı sonunda Sermaye Piyasası Kurulu Lisanslı Gayrimenkul değerleme uzmanlığı alanında eğitimini tamamlamıştır. Ayrıca ileri düzeyde İngilizce bilmektedir.

PROJELERİ

Uzmanlık alanı olan Tapu Kadastro ve Kentsel dönüşüm için çok önemli projeleri olduğu herkesçe biliniyor. Lakin bildiğimiz üzere eskisini yıkıp yerine yeni yapılan binalardan bahsetmiyor. Kendisi kültür ve Mimariye oldukça önem veren bir birey olduğundan Meram'ın tarihini olabildiğince koruyacak ve gündemde daha da ön planda tutacak, projeler üzerinde çalışmaktadır.




Fatma Toru Kimdir? Fatma Toru Biyografisi ve Hayatı - Türbanlı Belediye Başkanı Fatma Toru
__________________
Aylık SEO çalışmaları ile rakiplerinizden önden olabilir, markanızı kitlelere tanıtabilir ve gelirinizi arttırabilirsiniz. Aylık SEO çalışmaları periyodik olarak devam etmesi durumunda kalıcı bir backlink inşası sağlar, doğal olarak kalıcı ve uzun sürede gerçekleştirilen SEO çalışmaları başarı getirir, daha fazla bilgi sahibi olmak ürün ve hizmetlerimizden yararlanmak için Dişli Medya SEO ve Web hizmetleri adresini ziyaret edebilirsiniz.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla